Kasper Rud i Novak Đoković (©Reuters)
Kasper Rud i Novak Đoković (©Reuters)

Rud se poklonio Đokoviću: Kapa dole, zbog svega što si preživeo ove godine

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.11.22. | 22:10

Norvežanin dodatno uveličao Novakovo trijumfalno veče

Nedelju iz snova imao je Kasper Rud, ali je na poslednjem stepeniku u svom prvom finalu Završnog mastersa naišao na boljeg od sebe. Mnogo boljeg.

Čak ni to što nije igrao ni blizu optimalne forme, što se najveći deo meča borio sa ekstremnim umorom nakupljenim zbog maratonskog okršaja sa Danilom Medvedovim i tesnim nadmudrivanjem sa Tejlorom Fricom, Novak Đoković je šesti trofej Završnog mastersa uzeo u još jednoj teniskoj lekciji.

Izabrane vesti

Četvrtak, 20.00: (1,53) Brazil (4,10) Srbija (6,50)

Kasper Rud je tokom govora posle meča pokazao zašto se na turu smatra jednim od najkulturnijih tenisera, jer je Novakovo trijumfalno veče uveličao govoreći o srpskom asu u superlativu.

“Moram da čestitam Novaku i njegovom timu. Ne mogu ni da zamislim koliko ti je ova godina bila teška na momente. Zbog toga ti skidam kapu, jer su uspeo sve da prevaziđeš i postigneš mnogo toga“, rekao je Rud u dahu i dodao:

“Neverovatno izgleda sve ovo što si uradio. Jako, jako impresivno. Čestitam ti jer si još jednom svima pokazao da si tu, da možeš i dalje godinu da završiš na najbolji način“.

Poznato je, inače, da su Novak i Kasper prijatelji, a i da je Rud veliki poštovalac lika i dela čoveka koji i sa 35 punih godina i dalje pomera granice nemogućeg.

Kapa dole i za Ruda.


tagovi

Novak ĐokovićKasper RudZavršni ATP turnir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara