Komentari na vest

Seme nade u njeno srce posadila je Na Li, a sada je nova heroina azijskog sporta

B

Beks - NUFC

pre 3 meseca

Čuš novinara, iznenadjenje je što je Dženg u finalu! Prijatelju dragi, ne pratiš ti podrobno tenis, ne ostavljaj takve opaske... Kineskinja je projektovana za top deset igračica, ima sve udarce, korpulentna i snažna, verujem u njenu svetlu budućnost. Žao mi je što Jastremska nije u finalu, mislim da bi to bio meč za prepričavanje a možda i teniski presedan! Ovako, svim srcem uz našu Arinu!
B

Bravo bravo bravo

pre 3 meseca

Bravo! Navijao sam do sada za Sabalenku da počisti ove američko-ukrajinske kombinacije, iako mi se uopšte ne dopada njen stil igre - gruvaj na snagu mozga bez. Zato u finalu samo i isključivo za simpatičnu Ćinven, kojoj je inače idol u odrastanju bio Novak Djokovic!
M

Meni nije

pre 3 meseca

Meni ovo uopste nije iznenadjenje. Devojka je i prosle godine igrala dobro i od tih mladjih uz Coco je najvise pokazala. Jedino je iznenadjenje jer je Kineskinja u pitanju… a ko je pratio ovu devojku zna da ona uopste ne igra lose, servira dobro i trci veoma dobro i dosta lopti stize kao i danas protiv ukrajinke. Pametno igra. Mlada je, 20-21 godinu, uz rad i upornost moze daleko da dogura. U prvih 10 je sigurno, kada pogledamo da u prvih deset imamo Sakari koja ne moze proci 2-3 kola na GS, Pegulu koja je cis bag od devojke… Zeng je uporna, smirena i ne odustaje.
D

DraganKojic

pre 3 meseca

Kinesko-Belorusko finale umesto americko-ukrajinsko hahaha