""
""

SENZACIJA: Bosanac izbacio Nadala u Majamiju!

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.03.16. | 22:10

Španac pri rezultatu 0:3 u trećem setu odlučio da zbog lošeg zdravstvenog stanja preda meč mladom Sarajliji Damiru Džumhuru

Senzacija na mastersu u Majamiju! Rafael Nadal eliminisan je u drugom kolu prestižnog turnira, pošto je bio prinuđen da preda meč u trećem setu Bosancu Damiru Džumhuru.

Izabrane vesti

Mladi Sarajlija glatko je izgubio prvi set sa 2:6. U tom periodu imao je problema sa mučninom, tražio je medicinski tamj-aut i uspeo da se vrati mnogo svežiji, što je bilo vidljivo u drugom delu igre. Ali tada je neočekivano pozlilo Nadalu. Ponovo je usledila pauza, a Španac je, i pored jake vrtoglavice odbijao da preda meč. Stanje u kom se nalazio nekada najbolji teniser sveta, 96. sa ATP liste iskoristio je na najbolji mogući način, napravio brejk i do kraja drugog seta održavao prednost za 1:1.

Rafa je, međutim, bilo sve lošije, Džumhur je lako poveo sa 3:0 u trećem setu i to je bilo to. Nadal je odlučio da odustane. Damira Džumhura u narednom kolu čeka susret sa boljim iz duela između Kazahstanca Mihaila Kukuškina i Tomasa Belučija iz Brazila.

Da podsetimo, pre Rafaela Nadala sa turnira u Majamiju povukao se i Rodžer Federer, dok je još jedan od favorita Stan Vavrinka neočekivano ispao od Kuznjecova

(foto: Action Images)


tagovi

Rafael NadalDamir Džumhuratp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara