Foto: Davis cup
Foto: Davis cup

Srbija kreće po finale: Kecmanović prvi na terenu, novi spektakl Novaka i Sinera, Italijani menjali dubl

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.11.23. | 11:19

Potencijalni dubl par Srbije čine Đoković i Lajović

Manje od sat vremena ostalo je do polufinala Dejvis kupa! Australija je već u finalu i čeka ishod okršaja Srbije i Italije, a premijerni meč u Malagi, kao što je bilo očekivano odigraće Miomir Kecmanović i Lorenco Muzeti.

U ovogm trenutku četvrti reket Srbije pogurao je državni tim pre dva dana u okršaju sa Velikom Britanijom srušivši Džeka Drejpera i nadamo se da će Miša ponovo biti maksimalno fokusiran, odnosno lišen grča i protiv 27. tenisera planete. Eventualna pobeda Kecmanovića značila bi i meč loptu za Srbiju u narednom meču koji Novak Đoković igra protiv Janika Sinera, momka sa kojim je u prethodnih 12 dana čak dva put ukrstio rekete sa polovičnim učinkom.

Izabrane vesti

Interesantno, selektor Azura Filipo Volandri napravio je dve promene u odnosu na duel sa Holandijom u četvrtfinalu. Tada poraženog Matea Arnaldija zamenio je Muzetijem, ali je odlučio da Janika Sinera poštedi obaveza u dublu. Dakle, dubl Italije činiće Simone Boleli i Lorenco Sonego, dok će srpski, ukoliko bude potrebe (a nadamo se da neće), biti u sastavu Novak Đoković - Dušan Lajović.



tagovi

Dejvis kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara