Komentari na vest

Srbija mora da čeka: Novak i Nikola nisu uspeli da slome žilave Nemce

W

Wat

pre preko 2 godine

Amerikanci da ne pobede Kolumbiju 3:0, to je pod moranjem? Ovako iz glave ne znam mogu li se setiti bilo kog kolumbijskog tenisera
g

gungula

pre preko 2 godine

Kolumbija ima najbolji dubl kabal farah tako da vrv neće biti 3:0 za amere
G

Gost132

pre preko 2 godine

Najbolji dubl? Nemaju, ali je bolji od americkog.
G

Gost678

pre preko 2 godine

Kad ovi antisrbi govore lose o Novaku... nije problem navijati Federer Nadal Marej al da kazu da je ovakav onakav......da je sreće da je isti taj Novak uzeo britansko državljanstvo kad su mu nudili davno bi u Londonu statu-u dobio...znam da ću dobit dislajkove al tako je

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Englez i svest ne idu zajedno.
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Bar ovde na svim ovim komentarima niko ne govori nista lose protiv Novaka, nego o amaterima sa kojima je u timu. Džabe se covjek mučio ova 2 dana, evo ispadamo 100%.
G

Gost546

pre preko 2 godine

Pa ljudi moji mi nismo svjesni kakvog igrača imamo ....najboljeg u istoriji..i opet se nadje neko da kaže da je ovakav i onakav....kad se Novak povuče uspjeh srpskog tenisa će da bude da imamo igrača u glavnom ždrijebu Gren slema....nadam se da nije tako al....i ovo da kazem kao tipa zivi u Monte Karlu itd ne plaća porez ....pa sta ako zivi....kad je otiso u njemacku da trenira sa 14 god to niko nije znao...
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

E ne moze nam niko na svetu ugoditi. Kad ne igra izdajnik , kad igra zasto igra. Pa izjavio je lepo zasto igra i da za njega nema nista lepse nego da predstavlja svoju zemlju. Sto je do njega uradio je , imao je i bolnije poraze i ispadanja od ovog , ako mu se desi u opste.
M

Monteroo

pre preko 2 godine

Svaka cast Nole ,koga ti vuces na ledjima,obezbedjujes im sponzore,najbolje trenere,sve.... Krajinovic splavaros ne moze da hoda,Lajovic grama talenta decko nema....i na kraju ovaj Cacic pa to je za termin u balonu... Svaka cast Nole na karakteru ....lomis reket ali na pogresnom mestu trebao si ga slomiti njima o ledja....svima bi prijalo.
O

Orao

pre preko 2 godine

Jel mi nemamo igraca ispod 1500 na listi da bar krsteno nesto odigra s Noletom.. Nikad cuo za ovog Cacica do sad
N

NN3

pre preko 2 godine

Kralju, jesi čuo nekad za ljude koji igraju samo dubl? Ćaćić je 36. dubl igrač sveta i ubedljivo naš najbolji dubl igrač. I ako ćemo da gledamo u sitnice, Novak je pogrešio večeras na presudnim poenima u trećem setu, dva puta je poslao lopticu u mrežu dok je on bio na mreži nakon riterna Nemaca. Ovo je naš najbolji dubl par ubedljivo, Nemci su jedni od najboljih dubl igrača na svetu, Kraviec ima dve grend slem titule. Jedan je 16, drugi 18. na svetu. Svakome ko malo prati tenis bilo je jasno da su Nemci blagi favoriti, nije smak sveta.
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Promjenit ime tima u NOVAK ĐOKOVIĆ, pošto ovi ostali nisu ni Fjučers nivo, počev od ovog amatera Ćaćića i onog "pospavanog vječito" Krajinovića. Ajmo po kartu i kući, a nadam se da će se Nole opametit i više nikad ne odazvat u ovaj luzerski tim.
N

Nole broj 1

pre preko 2 godine

Nole Legendo, zasto igras sa ovim amaterima!? Svaka cast za ponos, ali ovi amateri mislim stvarno!