Komentari na vest

Teniski savez Srbije uz Novaka: Ovo što mu rade je napad na planetarni sport

D

Dachaa

pre preko 2 godine

Pa dobro da ne preterujemo Nole je nas covek,ali da je bio cvecka nije.Ukanalio je sam sebe no nadam se da nece biti tezih posledica…
G

Gostbgfff

pre preko 2 godine

cinjenica je da je Novak ovime pao u ocima mnogo ljudi...naravno ne toliko u Srbiji,mi smo zaboravili i Ninu i olimpijadu, ali svet ovo nece skoro zaboraviti.Pucao je sebi u nogu.Najbolji igrac aus opena ikada ce postati nepozeljna osoba u Australiji.I sta mu je to trebalo,ko je u pravu je ovde na zadnjem mestu..Po pitanju vakcine su svi u pravu ,i jedni i drugi su za ili protiv u zelji da zastite svoje telo.
H

HIFI

pre preko 2 godine

Vakcinisan/nevakcinisan, treba da stanemo iza njega jer je on nas, i ovo sto se njemu radi nema veze sa tim, dublje price su u pitanju kao i to da se uspeh ne prasta. Treba stati jer je NAS i uspeh naseg naroda, nemamo mi te pare sto on napravi, nije mozda izaso na ovaj miting ili onaj ali on je nas, neciji komsija, brat, ujak, stric, unuk, Mozda i porez ne placa, ali ne placaju mnogi, ako tako osecaj, to je njegov stav, nemar ili kako god da nazoves. Nosi nase prezime, nase poreklo, neka je i pola pola, prica nas jezik, predstavlja moju zemlju. Ja nisam neki fan tenisa, ali pored njega i Ane Ivanovic poceo sam da gledam. I gledam samo nase, tj sada samo Novaka. Secam se i kada je Monika Seles izbodena jer cale napravio haos u sobi, bio sam relativno mali ali secam se. Trebamo malo da se osvestimo, takvi smo kakvi, ali ono sto je nase trebamo da postujemo i cuvamo, porodicu najvise. Pozdrav i sretna pravoslavna nova godina svima.
G

Gost907

pre preko 2 godine

Zasto ne objavite nesto i o ostalim teniserima....nema veze sto nisi u rangu djokovica...npr da je Milojević proso kvalifikacije za AO
Z

Zmi Zmi

pre preko 2 godine

Da li neko zna da li ovaj slucaj potpada pod okrilje Svetskog Sportskog Suda u Lozani? I jos nesto, jesu li to oni, ili neko drugo telo koje se uvek busa u grudi da ne sme biti mesanja politike i sporta? Neke su repke odstranjene sa svetskih takmicenja zbog toga.
K

Koja politika?

pre preko 2 godine

Ovde se radi o vakcinaciji. Ako si vakcinisan mozes da uzdjes,ako nisi ne mozes. Prosto,ako neces da se vakcinises,nemoj ni da ides tamo,ali ne,monacanin voli da se pravi pametan,da udje sa falsifikovanim potvrdama o prelezanoj koroni.
G

Gostcjjhhh

pre preko 2 godine

ovo nije sportsko pitanje, vakcina i viza,svaka zemlja ima pravo da deli oduzima vize,diskreciono pravo koga ce da primi , davno resio sud u Strazburu i ne bavi se ni on time.Novak je sebi sam ovo uradio.
C

Citiram :

pre preko 2 godine

Činjenice samo činjenice | 14.01.2022 u 11:16 Ajde da se vratimo tri nedelje unazad tj kad je Novak prvi put objavio da je dobio vizu da igra AO. Tada se u svim srpskim medijima pisalo da je medicinsko izuzeće dobio zato što je kovid preležao u septembru (ko želi lako može da pronađe više desetine članka mnogim novinama i internet portalima gde se iznose ti podaci) i na osnovu te potvrde dobio vizu da igra za reprezentaciju Dejvis kup u Austriji. Isto tako doduše u stranim medijima pronašli su podatak da je imao i potvrdu da je dobio vizu na osnovu toga da je preležao kovid u julu i da je dva-tri turnira igrao i sa tom potvrdom. Kako stvari stoje Vlada Srbije njemu izdaje pozitivan test kad god Novaku zatreba. Pritom i premijerka u nekim intervjuima kaže da ne zna gde se testirao i ko mu je izdao potvrdu. Nažalost Novak je ovim činom naneo veliku štetu kako sebi jer je izazvao gnev navijača širom sveta koji će ga svuda vređati i zviždati, a verovatno i mnogim državljanima Srbije koji žive u inostranstvu koji će trpeti uvrede ili koji već trpe zbog njegove ludorije. Kako sada stoje stvari ukoliko izgubi spor i usledi deportacija sledi mu tri godine zabrane ulaska u Australiju i zabrana ulaska u zemljama EU na godinu dana. Ukoliko i dobije tužbu verovatno više neće moći da računa na vizu putem medicinskog izuzeća i moći će da nastupa samo vakcinisan a neće moći ni turistički da putuje i to uvećini zemalja. Da zakljucim,znaci mi sad treba da podrzavamo muljatora Djokovica ? Gde je pamet ?
1

101

pre preko 2 godine

Sta bre pricas? Zakon je zakon, kazu Australianci. I onda izgube na svom sudu. Izmisljaju strasne lazi, ali na sudu lazi ne prolaze, a u medijima prolaze. I ti verujes medijima, a ne sudu Australije. I onda kazu da su demokratska zemlja sa neovisnim sudstvom. Vladavina prava. I onda politicar ponisti odluku suda!!!!
O

Opa Miki

pre preko 2 godine

Evo nemam pojma gde je moja pamet, ali vidim da ni ti tvoju nisi našao... Pričaš o činjenicama, a pozivaš se na članke iz dnevne štampe. Normalna je stvar da su svi pisali i SPEKULISALI odakle mu izuzeće, kad je opšte poznato da nije za vakcinu, ali ne znam o kakvim činjenicama govoriš, kad je jedini javno dostupan pozitivan test od decembra meseca. I da nađeš ostale, to nije nikakav dokaz za tvoje tvrdnje. Dalje, nije premijerki u opisu posla da ide da proverava ko se gde testira i ko kome i kada izdaje potvrde. To što "šteti sebi i Srbiji" je mišljenje dela ljudi, kao što postoje i oni koji misle suprotno i oni sa nekim trećim mišljenjem. Zaključak ti je isto glup, niko te ne tera da podržiš Noleta, niti ti brani da ga nazivaš muljatorom, samo nemoj sa romanski dugim objšnjenjima, pokazuješ samo da si deo ekipe koju prozivaš za visinu IQ-a...
N

NOVAKDJOKOVIC=FREEDOM

pre preko 2 godine

Ovog" citiram" , objavljujete u dva rzlicita clanka i to isti komentar od reci do reci.A moj odgovor ne.E pa pokusacu jos jednom pre nego vas optuzim za biranje komentara koji se objavljuju.Dakle, ovi kao ovaj gore pomenuti su odjednom postali zabrinuti za Australijski zakon.Navodno" Novak ga je prekrsio, lazni dokumenti, datumi se ne slazu" itd. Kao prvo sta vas i Australijsku vladu interesuje da li je on ili nije prekrsio "PRAVILO" napustanja karantina pre vremena u SRBIJI.Kakve to veze ima sa Australijom i njihovim zakonima? Za to su nadlezne srpske vlasti, kao i o validnosti dokumenata. Ako je sve drugo bilo u redu pri ulazu u zemlju, sta tu ima da se diskutuje.Da li su papiri ispravni ili ne to niti je do njih a ni do vas da odredjujete jer niste bili tamo pri izdavanju.Dokaz? To bi bilo isto kao kad bih ja rekao: oni to Novaku rade zato sto je protiv Rio Tinta pa mu se svete.Ili on je jedini visoki profil u svetu na kome mozemo da pokazemo sta cemo da radimo svakom ko je protiv nas>Zato sto je Srbin, mala omrazena zemlja Balkana kojoj smo nabili grozan imidz pa ce ceo svet da nas podrzi bez obzira sto nismo u pravu. Ali ja to nemogu da tvrdim.Dokaz? A sto se tice njihovih prava to smo videlii osetili na svojoj kozi: od rata, preko Haga do bombardovanja.TO STO ONI PRODAJU NEKU MORALNU SUPERIORNOST JE KRAVLJA BALEGA. Pa pogledaj samo onaj centar za izbeglice gde drze ljude devet godina.Sta dalje reci. Ali oni me nisu iznenadili , iznenadili su me ovi nasi srpki nadobudnici koji odjednom vise veruju Globalistima nego jednoj ljudskoj gromadi Novaku Djokovicu koji je na stotine nacina zaduzio ovu planetu a koja mu ovako vraca.To je zlocin protiv civilizacije kao i ono bombardovanje, etnicko ciscenje srpskog naroda , razni Jasenovci i sad ovo izivljavanje nad , mozda najvecim humanistom na svetu u ovom trenutku.E pa gospodo cinicna svetska i domaca, JA GA NEDAM.