Hvala za sve, Novače! (©Reuters)
Hvala za sve, Novače! (©Reuters)

TI SI NAŠ ŠAMPION! Za Mozzart, Novak Đoković je pobednik Australijan opena!

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.01.22. | 08:03

Mozzart prema svojim igračima ispravio nepravdu koju je nanela Australija - svi koji su se kladili da će Novak osvojiti Australijan open imaju dobitni tiket

Kad doživiš brojne nepravde, pa i pored toga uspeš da budeš najbolji svih vremena – jasno je od čega si napravljen.

Novak Đoković još jednom je naišao na prepreku koja je, čini se, postavljena samo ispred njega i nikoga drugog – australijske vlasti prvo su mu odobrile vizu sa medicinskim izuzećem za dolazak u Melburn i učešće na Australijan openu, da bi sopstvenu odluku ukinule tek pošto je Đoković stigao na mesto događaja. Načinili su Australijanci presedan, držali najboljeg tenisera svih vremena u ekstradicionom pritvoru celu noć i na kraju mu saopštili da mu nije dozvoljen ulazak u zemlju, i da će biti deportovan nazad za Beograd. Bar dok se ne odluči po tužbi Novakovih advokata.

Izabrane vesti

Neverovatna odluka i neverovatna sramota za Australiju!

Ali za nas u Mozzartu, Novak je šampion, i samo on je jedini pravi osvajač Australijan opena 2022, šta god se dogodilo narednih dana.

Zato smo doneli odluku da isplatimo sve tikete na kojima su naši igrači tipovali da će Novak Đoković osvojiti prvi grend slem u sezoni.

Podsetimo, nepravdu nismo priznali ni 2020. godine, kada je Novak izbačen sa US opena jer je nenamerno pogodio sudiju lopticom – i tada je za Mozzart Novak bio jedini pravi pobednik, pa smo i tada isplatili sve tikete ne kojima je odigrano da će Đoković biti pobednik US opena.

Ti si naš šampion, Novače!


tagovi

Novak ĐokovićAustralijan open

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara