Dominik Tim (©Reuters)
Dominik Tim (©Reuters)

Tim zna ko će ga naslediti na tronu: Đoković neće propustiti šansu

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.08.21. | 15:53

Austrijanac neće igrati na US openu

Tron na US openu je upražnjen. Šampion Dominik Tim ga neće braniti, jer je zbog povrede zgloba odustao od igranja u Njujorku. Štaviše, neće uzimati reket u ruke do kraja godine.

Igrao on ili ne, zna se ko je prvi favorit na poslednjem grend slemu u sezoni – Novak Đoković. A, potvrđuje to i austrijski as. Prvi reket sveta je u misiji da postane prvi igrač posle više od 40 godina koji je u jednoj sezoni osvojio sva četiri najveća turnira.

Izabrane vesti

I siguran je Tim da će srpski as to i uspeti da uradi u Njujorku.

Mislim da će Đoković osvojiti. Najviše zbog grend slema, jer ima neverovatnu volju i ogromnu šansu, šansu veka da ga osvoji. Takvu priliku ne verujem da će propustiti“, istakao je Tim.

On je imao očajnu sezonu, jednu od najslabijih otkako je u profesionalnom pogonu, a povreda ga je uništila do kraja. Ali Dominik ne očajava zbog toga.

Iskreno, sad se osećam bolje nego ranije, zato što imam čistu situaciju u glavi i šta moram da radim i kako, ne samo za narednih nekoliko nedelja, nego i meseci. Pre toga je bilo mnogo nade, straha, ali sada kada su US open i ostatak sezone definitivno otpali, kada sam platio ceh za to što nisam imao iskustva sa povredama ranije, sada mi je situacija mnogo jasnija“, rekao je Tim.


tagovi

Dominik TimNovak ĐokovićTenis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara