Komentari na vest

Tinejdž finale US opena: Nove zvezde su rođene

B

Bozidqr828

pre preko 2 godine

Mislim da nisam pogledao meč žena jedno 5 godina. Koga ovo zqnima...
G

Gost123

pre preko 2 godine

Hahahhhh kanadjanka i britanka)))))
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

Radukanu dobija lagano. Fernandez sem odlične defanzive i tog čudnog, brzog i kratkog, riterna nema ništa. Trebala je i od Sabalenke da izgubi ali je ova očigledno psihijatrijski slučaj koja kad je samo 1 sitnica na terenu poremeti pukne ko kokica i od najslabije teniserke.
G

Gost1992

pre preko 2 godine

Ne znam kako možeš da kažeš to za nekog ko je pobedio 2, 3 i 5 nosioca, aktuelnog šampiona i jednog bivšeg šampiona, u psihološki teškim mečevima. Odmah da sve popljujemo, ne dajemo nikom sansu
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

@Gost1992 Prvo, Osaka ne može da dođe sebi već godinu dana, devojka očigledno ima neke mentalne probleme i to nije više ona igračica od pre pandemije. Drugo, Kerber nije uradila ništa od 2018 godina na ovamo, već je i stara i nije to više ona igračica koja je kad joj je dan razvaljivala i jednu Serenu Vilijams. Treće, ne možeš reći da je Svitolina neka top klasa od igračice, nema nijedan GS čak ni finale, igra po principu toplo-hladno, uostalom kao i 90% trenutnih ženskih teniserki. Odgledao sam poslednja 3 meča od Fernandez i ničim me nije posebno kupila, sem tom vrlom dobrom defanzivnom igrom, na momente nerealnom ali to je otprilike to. I da, ims taj neki čudan ritern koji joj ide.
G

GostPa

pre preko 2 godine

Postujem ih kao sportistkinje, ali ono sto odvaja teniserke iz prethodnog perioda jeste konstantnost (Serena Viliams, Zastin Enan, Kim Klajsters su redovno dolazile do zavrsnice takmicenja). Danas niko ne gleda zenske meceve, nemaju navijaci svoje heroje za koje bi se vezali. Nazalost, slicno je pocelo da se desava i u muskom tenisu. Federer je gotov, Nadal je u sve losijoj formi, jedino se jos uvek Djokovic ne da. Sve se svelo na to da navijaju protiv Djokovica da razlika koju ce napraviti u odnosu na ostatak teniskog sveta ne bude toliko ocigledna. Nakon toga bice veliko zatisje, jer nikoa nece postovati titule Zvereva i Medvedeva kada ode velika trojka, pre svega zbog toga sto ih nisu osvajali dok su najjaci u istorji ovog sporta bili na vrhuncu. Opasce znacajno gledanost tenisa. Ono sto je potrebno tenisu jeste da Djokovic, Nadal i Federer ostanu u tenisu na neki drugi nacin nakon igrackih karijera. Ako okrenu ledja od tenisa u potpunosti, znacajno ce to uticati na popularnost sporta.
g

goust

pre preko 2 godine

Neka opadne, i neka svi navedeni odu u penziju što pre, kako bi naša siromašna nacija prestala da se opterećuje ovim buržujskim sportom, i počela da se bavi onim što je zaista važno.
N

N1204

pre preko 2 godine

Radukanu za dva meseca pokazala kako je lako postati milioner,pre Wimbldona bila 350 na Wta.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

N1204-Tenis je takav sport da lako može da se napreduje.Treba da imaš malo talenta,ostalo sve samo dolazi,moraš da radiš i da se trudiš maksimalno...Bude li osvojila US open biće medju 30 najboljih.Samim tim nema više atp 250 turnira,igraće ozbiljne turnire 500,1000 i moći će da brzo napreduje jer ne brani ništa bodova.Ona je na Wimbldonu dobila specijalnu pozivnicu jer je Britanka ili se bar tako vodi samim tim nije morala da igra kvalifikacije,prošla 3 kola i zaradila bodova koliko bi zaradila za osvajanje jednog atp 250.U karijeri skupila ukupno 500 bodova,sada je 150 na listi,eto koliko znači uspeh na grend slemu,e sad zamisli da nije dobila pozivnicu za Wimbldon,možda ne bi bila u prilici da igra kvalifikacije za US OPEN,već bi i dalje igrala na tim manjim turnirima i mučila se,treba imati i nekad sreće.
K

Kresi Maksim

pre preko 2 godine

Nadjite moj komentar od Ponedeljka, dje sam dobio minuse, kad sam rekao da Raducanu osvaja ovaj turnir :)
g

goust

pre preko 2 godine

Dajte čoveku medalju, najbolji je na svetu i šire. Dajte mu piće, cigaru i lepu ženu.
D

Direwolf

pre preko 2 godine

Da, zvezde do narednog grend slema gde ce verovatno ispasti u prvom-drugom kolu, pa ce biti rodjene neke 'nove' zvezde, i tako u krug. Danasnji zenski tenis....
Z

ZzzRrr

pre preko 2 godine

Druže, neće se videti ni na nekim manjim turnirima
G

Gosthj

pre preko 2 godine

Kanađanka i Britanka
j

jvns

pre preko 2 godine

Meksikanka i rumunka
M

Momak

pre preko 2 godine

Fernandez je imigrant sa Filipina, samo da ispravim