TORONTO MASTERS: Još malo, pa gotovo

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.08.18. | 12:00

Večeras se u Kanadi igraju polufinalni susreti, od od 21 čas Anderson - Cicipas, a dva sata posle ponoći Nadal - Hačanov

Dok se veliki deo muškog teniskog karavana već preselio u Sinsinati, gde ih naredne sedmice očekuje masters, četiri preostala asa boriće se danas za plasman u finale mastersa u Torontu.

RASPORED 8. DANA TURNIRA U TORONTU (+6 Č)

Izabrane vesti

Od 21 čas rekete u najvećem gradu Kanade ukrstiće momak koji je pobedio Novaka Đokovića u trećem kolu, Stefanos Cicipas i as sa kojim je Srbin igrao dubl, Kevin Anderson. Zanimljivo je da grčki tinejdžer vodi sa 1-0 protiv Andersona, mada ga je ove godine pobedio, i to teško na šljaci u Estorilu, što i nije neki problem s obzirom da Južnoafrikanac ima 203 cm i teško se snalazi na najklizavijoj podlozi.

Cicpas je "u zoni" što bi rekli Amrikanci, nakon što je pobedio i Noleta, a potom i prošlogodišnjeg šampiona, Aleksandera Zvereva. Ima duh, ima kvalitet, ali je pitanje koliko može da drži takvu motivisanost kada Anderson kreće da ga teroriše iz servisa. Istina, on bukvalno nema šta da izgubi te može da uživa u svakom momentu najvećeg polufinala u kratkoj profi kareijri. Po nama, Anderson je favorit, ali bi, kada je klađenje u pitanju pre odabrali da će meč potrajati, a moguć je i taj-brejk.

Drugo polufinale, koje počinje u 02.00 posle ponoći, za razliku od prvog ima jasnog favorita. Mladi Rus Karen Hačanov je uspeo da se probije do duela sa Rafaelom Nadalom, ali će mu to, po svemu sudeći biti kraj u Torontu. Rus ima slab saldo sa Špancem koji je pobedio u sva tri njihova odmeravanja.

***kvote su podložne promenama

FOTO: Action Images


tagovi

Rafael NadalStefanos CicipasKaren HačanovKevin Andersonbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara