Komentari na vest

Troicki: Čisto maltretiranje; Lopez: Kada političari uđu, nastaje haos; Stahovski: Politički ego zaustavio najboljeg

J

Joksaaa

pre preko 2 godine

Sustina je da Djokovic namamljen u zamku. Dali mu blagoslov dok nije usao a onda cap. Sad se salje poruka svetu kako ce proci svi ukoliko se ne povinuju. Konopac se jos uvek nateze i moze da ode na bo koju stranu. Ipak ne zaboravimo. Samo hrabri ljudi su menjali i svet i imena su im u udzbenicima. Ovo sve 2grama nema veze sa zdravljem, sa sportom ni sa mozgom. 2 grama! Cista zamka i navlakusa za dalju tiraniju.
G

Gost.....

pre preko 2 godine

Suština je da se onemogući da uzme 21 GS....e pa ljige zapadnjacke uzeće ga u unat svima, Srbi a on pogotovo postaje puni jači.......i trajaće duže nego što je mislio vrh pre ovoga
Г

Где су сада

pre preko 2 godine

Они ликови што су коментарисали претходне постове у вези свега. Шта кажез
Ш

Шта кажете на ово

pre preko 2 godine

Јел су правила иста за све ако јесу како су други успели да уђу а Ноле не
P

Pooopppp

pre preko 2 godine

Možete da mislite šta hoćete, ali proputovah dosta zemalja i sve je tamo veštačko, demokratije nema nigde, svi žive po strogim pravilima tipa ne možeš da potpališ roštilj ako ne zoveš vatrogasce, nema dece napolju da se igraju. Daleko vam lepa kuća, Srbija je majka.
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Pa zar misli neko da je Djokovic tolika budala da krene negde gde zna da ce ovo da mu se desi, i gde ima nepotpunu dokumentaciju? Svetski covek koji moze da plati najbolje timove advokata na svetu, i da ima nepotpunu dokumentaciju? Ja zaista ne mogu da shvatim da neko u to moze da poveruje. Zaista ne mogu. Covek je dobio dozvolu da ide, zato ke i otisao, umesala se politika, koja je ispostavlja se kancer svakog drustva, i to je jasno kao dan. Srdacan pozdrav. Sta drugo reci.
T

Trozo

pre preko 2 godine

Moje mišljenje ,ako su u tolikom karantinu i strahu onda nisu ni trebali turnir da organizuju tamo,ali danas se sve vrti oko novca.
M

Mitt

pre preko 2 godine

Sretan Badnji dan braco Srbi i svi koji danas slavite. Nole brate digni glas protiv bagre cim praznici prodju.
j

juuu

pre preko 2 godine

Boze gde smo stigli ,kad u svojoj zemlji za cestitanje Bozica i Badnjeg dana dobijes 150 minusa! A za cestitanje Noci vestica 300 pluseva!
S

Steve Mcmahon

pre preko 2 godine

Demagogija.Najvećem broju tenisera odgovara izostanak Đokovića