(©Reuters)
(©Reuters)

Vavrinka: Zapanjio bih se da neko ovde pobedi Novaka

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.07.23. | 01:16

„Borio sam se do kraja“, kaže Švajcarac

Sipao je komplimente Sten Vavrinka na račun Novaka Đokovića pre duela na Vimbldonu, a ništa manje hvalospeva nije stiglo od njega i nakon poraza od 0:3.

Najbolji teniser sveta je uspeo da za nešto više od dva sata dobije meč i plasira se u osminu finala, gde ga čeka Hubert Hurkač.

Izabrane vesti

Vavrinka je misiju na Vimbldonu završio i na kraju je zadovoljan ostvarenim.

Bio je to težak meč kao što sam očekivao. Đoković je najbolji na svetu. Neko može da ga pobedi, jedan meč može da odvede u mnoge scenarije, ali ja bih bio zapanjen da se to dogodi ovde. Teško je bilo igrati protiv njega na Vimbldonu. Na kraju srećan sam zbog nastupa. Borio sam se do kraja. Bio sam više fokusiran na sebe. Nisam na njegovom nivou igre, svega. Probao sam da odigram najbolji meč“, rekao je Vavrinka nakon meča.

Imao je Švajcarac priliku u taj-brejku trećeg seta da osvoji taj deo igre i produži meč, ali...

„Mogao sam da odigram malo bolje na kraju meča. Napravio sam dve greške u nizu. To nije bio najbolji momenat za to. Sve ukupno, bilo je sjajno. Atmosfera neverovatna. Bila je šansa da ponovo igram na Centralnom terenu. Uvek je posebno, igranje na travi, igranje u večernjem terminu protiv Novaka“, istakao je Vavrinka.


tagovi

Novak ĐokovićSten VavrinkaVimbldon 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara