Komentari na vest

Veliki Nadalov intervju: U Parizu sam injekcijama uspavao stopalo, spaliću nerv kako bih produžio karijeru

J

Ja ja ja

pre gotovo 2 godine

Ljudi moji sta je ovo,sta prica on...pa ja kad sjedim na wc solji duze od 10 minuta,noga mi utrne sebi ne mogu doci... a kamoli da trcim ko navijen kad nemam osjecaj u stopalu..
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Ozbiljan folirant, lazov i prevarant... Zna se jos da se dopingovao pa se onda cistio a to ciscenje se zvala povreda kolena... Tadasnja francuska ministarka sporta je rekla da je to javna tajna i cuti se o tome... Djokovic je dvosmisleno ali pametno rekao, nije mu prvi put da je povredjen, a onda se posle dva dana pojavi 100% spreman... I ova prica ne pije vodu .. kuka da se raspada, kao da ce nogu da mu odseku a on igra pun gas... Sraman lik, pogotovo kako je izbusio djokovica samo da bi ga izbacili sa AO zimus... Al stici ce ga Novak, prevaranti i foliranti ne opstaju...
G

Gost RS

pre gotovo 2 godine

Bez namjere da omalovažam Nadala kao sportistu i borca, ovo što je rekao može da proguta neko ko o medicini nema blage veze. Čovjek se baš blamira. Ako može neko stručan da objasni kako može da utrne stopalo i prsti a da se ima potpuna kontrola nad skočnim zglobom? Po ovome što je rekao svi oni zahtjevni pokreti nogama, bez kojih nema igranja tenisa, za Nadala bi bili nemogući za izvođenje.
E

Erector

pre gotovo 2 godine

Očito nikada nisi bio kod zubara, inače bi čuo za lokalnu anesteziju
G

Gosszt

pre gotovo 2 godine

Pozitivna stvar kod njega je sto nije mjenjao strucne ljude oko sebe,ali sve drugo je laz..jedan komentar za djecu procitah da ih nece imati dok igra tenis,cini mi se da doping spaljuje spermatozoide muskarca..
G

Goжецаst

pre gotovo 2 godine

Ау Сине па ти се бодеш!!
G

Gost83

pre gotovo 2 godine

Tebi je mozak spaljen odavno od dopinga...
B

Boža 74

pre gotovo 2 godine

Odavno se ti bodeš.
k

kimiki

pre gotovo 2 godine

Ovom će kao Lensu Armstrongu posle nekoliko godine oduzeti titule..
Z

Zdravko Stanišić

pre gotovo 2 godine

Neverovatna priča. Za maloumne. Po ovome on i da mu je iskočio zglob to nebi ni osetio, nastavio bi da igra. Nadal je sramota prije svega Francuske. Jednom su se suočili sa brukom zvanom Lens Armstrong, kome su morali oduzeti sedam titula na Tur de Frans. Armstrong kada je priznao da se tokom cele karijere dopingovao rekao:Cela moja karijera je velika laž. To važi i za takozvanog bika sa Majorke. Sad neće da se bode u Englesku, jer tamo su rigorozniji i riknuo bi. On je jedno veliko Pi.
H

Hrvoje

pre gotovo 2 godine

Za rezultate svaka čast. Ali ove tvoje laži i opravdanja... Dosadan si, ili si ozleđen ili si zdrav
P

Pera111

pre gotovo 2 godine

Sarlatan

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Folirant. Ne znam da li je njegova publika plaćena ili jednostavno navijaju za njega jer nemaju za koga. Neće valjda za nekog tamo iz jugoistočne Evrope. Možda Nolu zameraju one imitacije poznatih tenisera sa početka karijere, nešto jeste. Jednom iritantan lik sa onim ritualom pre servisa i za sve ove godine nije kupio odgovarajuć donji veš. Jedino što skoro iritantno je Novakovo nekadašnje tupkanje loptice do iznemoglosti
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Dobra fora, injekcije i gomila lekova, sve kako bi se oprao za doping. Tuga sta se dopusta, svako na turu zna da se covek dopinguje i nikom nista. Zato ce se i raspasti kada zavrsi karijeru.
H

HAAHHAHA

pre gotovo 2 godine

Slazem se za doping, al ti kao znas da svako na turu zna. Verovatno ne znas vise od 15 ATP igraca da nabrojis al tako samouvereno tvrdis.
P

Prolaznik1

pre gotovo 2 godine

Ovaj još nije umro? Kakav folirant. Ok možda i ima neki manji zdravstveni problem, ali GS titule se ne osvajaju ako si povređen.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Beskicmenjak
B

Bnm

pre gotovo 2 godine

Nikakav on problem nema, da je ovako kako kaze ne bi mogao da trci i osvaja ovako! Jedini problem koji uspesno resava vec godinama izbegavanje antidoping testa, nigde nema informacija kada je bio testiran. I za ostale igrace nisu bas dostupne svima, ali se mogu naci. Samo za njega nema nista. A sto se stopala tice, mnogo ga pominje da bi mogao da ga izvrne. Mozda i hoce vec prvom prilikom, da mu se vrati ona reakcija na povredu Zvereva koja je bila u fazonu: jao sta bi, a u sebi ponavlja nemoj da ustanes molim te. LJIGA OBICNA (i objavljujte komentare)!!!!
z

zosim

pre gotovo 2 godine

koliko mi je ovaj čovek bio gotivan, došlo je do toga da mi je sad u istoj meri iritantan ko Federer...
h

hahahaah

pre gotovo 2 godine

da ga je umrtvioo ono bi islo de ono oce kreto bi se ko retardirannn,kaki za medalju
I

I

pre gotovo 2 godine

Daleko, daleko vise od Federera. Rodzer barem nikada nije glumio da je prijatelj.
U

Uo

pre gotovo 2 godine

Prvo je godinama izjavljivao da mu karijera nije na prvom mestu, cak ni na drugom. A sutradan izjavi da ne zeli decu dok ne zavrsi karijeru, pa izjavi da postoji verovatnoca da ce ostati invalid ako produzi karijeru. A ipak sve radi da je produzi. I da u nekoj brojci bude ispred Djokovica. Da dodamo na to one uzasne tikove. To nije veliki sampion koliko je veliki bolesnik.
R

Rafa sou pravi

pre gotovo 2 godine

Nisu mi vazne titule i broj gs . Covek pali nerv na stopalu da bi produzio karijeru. Posle toga pre smrti prelazi u telo kiborga da bi stigao do 150gs titule . Nemam nista protiv Rafe ali ovo vec postaje komedija, covek na jadnevite jade hoda tokom ovog intervjua.

The Intersect

pre gotovo 2 godine

uspavao stopalo 🤣