Nao Hibino
Nao Hibino

WTA HIROŠIMA: Za "svejapansko" finale

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.09.19. | 15:17

Domaći aduti Hibino i Doi na Buzarnesku, odnosno Kudermetovu

Tri WTA turnira koja se održavaju na Dalekom istoku polako ulaze u samu završnicu, a ovde ćemo se fokusirati na takmičenje u Hirošimi gde su na redu mečevi polufinala u kojima su, na veliku radost organizatora, ostale i dve japanske takmičarke.

RASPORED MEČEVA (-7 Č)

Izabrane vesti

Prve, od 11.30 po lokalnom to jest, 04.30 po srednjoevropskom vremenu na teren u ovom gradu poznatom po prvom nuklearnom napadu kojim je praktično zaključen Drugi svetski rat, utrčavaju Nao Hibino, koja je u četvrtfinalu skinula sa trona turnira Tajvanku Su-Vej Sijeh i sve bolja Mihaela Buzarnesku.

Japanka, naravno računa na podršku domaćih navijača koje je pohvalila kako su joj pomogli u prošlom meču, prvi put igra protiv Rumunke koje je, ruku na srce favorit. No kvota 2,19 na Japanku, ali i podrška sa tribina "vuku" nas ka njoj.

Njena saborka iz Fed kup tima, Misaki Doi takođe računa na navijače da joj pomognu protiv favorizovane Veronike Kudermetove koja je slavila u jednom njihovom dosadašnjem odmeravanju, prole godine u Kini. Ovde pak, igramo logično, to jest na mladu Ruskinju koja će ipak teško ovde brzo završiti posao.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara