WTA: Lepa Dženi se bori za finale

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.10.18. | 11:09

Kanadska teniserka se konačno vraća! Polufinalne bitke na moskovskom Kupu Kremlja i u Luksemburgu

Malo je još ostalo do kraja WTA sezone, pa ćemo imati još malo prilika da se opkladimo na teniske mečeve devojaka. Zato danas rano krećemo na zadatak pošto se igraju polufinala, i u Moksvi i u Luksemburgu.

DNEVNI RASPORED MEČEVA U MOSKVI (-1 Č)

Izabrane vesti

U ruskoj prestonici od oko 14 časova rekete ukrštaju Ons Džaber i Anastasija Sevastova. Tunišanka igra fantastično u poslednje vreme, ali će ovaj put imati zaista težak zadatak pošto je Letonka jedna od najboljih na svetu od koje očekujemo da bez većih problema završio posao na Kupu Kremlja.

Drugo polufinale bi trebalo biti uzbudljivije ali i kvalitetnije pošto rekete ukrštaju dve veoma ozbiljne igračice. Džoana Konta, koja se prople godine porbila do četverte poziojice na svetskoj listi, ali je nakon pormene trenera počela da gubi formu. Taj pad traje, evo do sada i uspeh u Moskvi bi joj pružio tračak nade da je na putu povratka. Ali, neće joj biti nimalo lako, šta više Dariju Kasatkinu stavljamo u ulogu blagog favorita, pre svega zbog podrške domaće publike. Njih dve su do sada igrale međusobno dva puta i rezultata je nerešen.

DNEVNI RASPORED MEČEVA U LUKSEMBURGU

Na drugom kraju Starog kontinenta, u malenom Luksemburgu kanadska lepotica koja pokušava da se vrati na staze stare slave, Evženi Bušar, po našem mišljenju danas završava sa turnirom. Popularna Dženi se probila kroz kvalifikacije i ima zaista lepu priliku da se bori za titulu, ali teško će preko Julije Gerges. Nemica, koja je postavljena za prvu nositeljku sigurno želi da se osveti Bušarovoj, nekadašnjoj petoj tensierki sveta za poraz u jedinom njihovom odmeravanju.

Drugi polufinalni par u ovoj evropskoj kneževini čine Belinda Benčić i Dajana Jastremska. Biće to treči susret između Švajcarkinje i Ukrajinke, a trenutno je 1-1, tako da ovde treba očekivati veliku borbu.

*kvote su podložne promenama

FOTO: Action Images


tagovi

Eženi Bušarbet analizaKup Kremlja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara