Karolina Pliškova
Karolina Pliškova

WTA Tjanđin: Ranojutarnji fiksevi

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.10.18. | 17:03

Igrajte na Pliškovu i Sabalenku da vas ne boli glava

Dok su se najbolji svetski teniseri okupili na mastersu u Šangaju, teniserke su se raštrkale na tri strane, od Linca, preko Hong Konga pa sve do Tjanđina.

RASPORED MEČEVA (-6 Č)

Izabrane vesti

Ovo poslednje mesto, ogromna luka koja se nalazi u neprosrednoj blizini Pekinga privukla je veoma interesantne igračice pa su i prilike za klađenje takve. Ovaj put, samo za ozbiljne kladioce izdvajamo dva meča koja će se odigrati sutra rano ujutru, a koji mogu da posluže kao dobra fundament za građenje većeg tiketa.

Pre svih tu je fiks na Karolinu Pliškovu protiv Polone Hercog. Čehinja je glavna favoritkinja za titulu, podloga joj savršeno odgovara i ne bi trebalo da se sumnja u njen trijumf. Do sada je pobedila tri puta u četiri susreta malo poznatu Slovenku, ali često se mučila, tako da ovaj meč može da potraje i tri seta.

Drugi fiks je očekivani trijumf, i to ekspresni Arine Sabalenke nad Magdom Linete. Mlada Beloruskinja polako postaje ozbiljna zvezda na teniskom nebu i predviđa joj se sjajna budućnost ukoliko je zaobiđu ozbiljnije povrede. Sa druge strane mreže je 84. teniserka sveta koja jednostavno nema čime da ugrozi protivnicu.

*kvote su podložne povredama

FOTO: Action Images


tagovi

Karolina PliškovaArina Sabalenkabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara