Komentari na vest

Žreb za US open: Novak kreće protiv Francuza Milera, Medvedev kod Alkarasa u kosturu

N

Nordeud

pre 9 meseci

Kao sto rece u Banjaluci na konferenciji, sam je sebi najveci protivnik. Samo da ga zdravlje posluzi i nema problema. Ovi mali pacovi neka se biju eventualno za RG sledece godine. GOAT ide na 25 slemova
d

djolo

pre 9 meseci

Iskreno voleo bih da vidim kako gazi onog malog naduvenka Runea, dva puta zaredom mu je Djokovic dopustio da ga dobije, sto je mnogo mnogo je. Vreme je da se naplacuju neki dugovi, prvo on, pa onda Alkarasu milo za drago za Vimlbdon.
B

Brundo

pre 9 meseci

Samo 20 poena razlike je izmedju Djokovica i Alkaraza. Alkaraz 9.815 a Djokovic 9.795. Tezak zreb za Alkaraza.Vrlo izazovan.
v

veliki strumf

pre 9 meseci

Савршен жееб за Нолета и неупоредиво тежи за Алкараса! Нек се мучи мало и нек испадне пре финала. Да мало сачувам живце, доста је један луди меч месечно!
G

Gazza23

pre 9 meseci

Mogao bi Siner da izbaci Alkarasa
s

sve

pre 9 meseci

jasno mozda cak moze i da se preskoci sve do finala :D
G

Gaizka

pre 9 meseci

Mnogo zeznut žreb za Alkaraza, baš dosta nezgodnih protivnika. Nole u ovakvoj formi ne bi trebao da ima probleme osim protiv Alkaraza i Medvedeva, a sa njima može tek u finalu. Cicipas na betonu nema šta da traži, Rune isto mislim da ne može u polufinalu Slema protiv Novaka.
J

Junker

pre 9 meseci

Novak je retko kad imao problem na US Openu do finala, ali tamo je za njega finale drugacije nego bilo koji turnir ikad. Cak 6 izgubljenih finala i to od 5 razlicitih igraca je nesto neverovatno u Novakovoj karijeri.
G

Gaizka

pre 9 meseci

@Junker, slažem se, Nole na US Openu nije kao na ostalim turnirima. Pa i ovaj Sinsinati mu je dugo trebalo da osvoji, čini mi se da je on bio poslednji masters koji je nedostajao za zlatni masters. Zato bi bilo dobro da ispadne Alkaraz pre finala, a i Meda ako je ikako moguće :D
v

vrhunski

pre 9 meseci

ako je najveca mina rune u polufinalu posto je momak u raspad formi nije prosao ni po jedno kolo u torntu i sinsiju,cek vrv nece ni dogurati do druge nedelje us opena