Komentari na vest

Žreb za Vimbldon: Đoković ne može na Federera pre finala, Cicipas u Novakovom kosturu

b

bruka

pre gotovo 3 godine

Beretini i Zverev u drugom delu zreba, iz Djokovicevog mi je samo Fokina sumnjiv, nisam ga oratio, ostali su laganica, posebno Cicioas koji nece igrati na nivou sa RG jer je na onakav nacin izgubio finale
S

Strucnjak123

pre gotovo 3 godine

Anderson nagazna mina, Bautista Agut rematch od pre 2 godine ali ovaj put verujem dosta laksi mec za Novaka. Tsitsipas ispada u prvoj nedelji, Rubljev nebitan lik jer nema glavu za dug mec. Ako prodje drugo kolo ovo bi mogao da mu bude najlaksi GS u karijeri. Plasio sam se jedino Beretinija u cetvrtfinalu jer je i konstantan i ima savrsenu igru za travu. Federera ne treba uzimati za ozbiljno vise, ako stigne do druge nedelje da peva.
G

Gaizka

pre gotovo 3 godine

Novaku do finala samo "mine" prva dva kola dok još igra sa 30% snage a prekoputa serviseri, dok kasnije do finala ne vidim ko može da ga izbaci. Idealan žreb za 1/8, 1/4 i 1/2. Cicipasu je još u glavi finale RG + se sada igra na travi gde je ipak Nole doktor. Nije isključeno da Cicipasa neko ne iznenadi do polufinala. Rublev ne vidim kako može da dobije Noleta na 3 seta, isto tako i svi ostali iz tog dela žreba (Fokina, Sinner, Monfis, Švartzman, Fognini, Garin..). Tek u finalu bi bili pravi mečevi, tu su Medvedev/Zverev kao najozbiljniji igrači koji mogu da ga dobiju na travi, ali finale je finale, tu je Nole već u startu u velikoj prednosti. Sve u svemu, oprezno prva dva kola a kasnije mislim da je do finala rutina.
f

fizioterapeut92

pre gotovo 3 godine

iskreno, navijam za noleta najjace, ali bas zato sto smo svi ubedjeni da ce da omete sve ovo, imam osecaj da ce da ga ometla neki totalni autsajder, nadam se da gredom.
B

Bnm

pre gotovo 3 godine

Na kog Federera u finalu? Taj 3 kolo nece proci a Novak je ubedljivo favorit za titulu!
B

Basta123

pre gotovo 3 godine

uh dobro je...
B

Belgrano

pre gotovo 3 godine

Федерер ако пређе 3.круг то ће бити изненађење, какво црно финале. ГОЛДЕН СЛЕМ 2021!
S

Sokrates

pre gotovo 3 godine

Federer do finale bio bi veliki uspeh za njega. Daj boze nole da uzme sve. Trenutno kad spominjete noleta na zapadu, prvo pomijnu Kao nije simpatican lik. Kad nole Bude uzeo zlatni slem onda da vidimo sta ce tad reci. Ta antipatija Prema njemu je nevidjena mrznja. Zbogom
D

Doktorr

pre gotovo 3 godine

Volio bih finale Federer-Djoković. Samo je šteta što će Medvedev da odvali Federera u prvo kolo
M

Marko Brt

pre gotovo 3 godine

Ne kapirate da je Federer nagrađen sa Medvedevim u cetvrtfinalu. Od svih koji su mogli da mu se nadju na putu u 1/4 finala, Medvedev ima najlosije rezultate na Vimbldonu, još se nije plasirao ni u 1/8 finala, a kamoli 1/4. Veliko je pitanje da li će uopšte doći do tog meča ili će neki autsajder da izađe iz te grane žreba na Federera. Tako da, opet su spakovali sve što je bilo moguće Rodžeru, samo što je ove godine upitno koliko će mu i to pomoći.
n

nadal

pre gotovo 3 godine

Da'l je realno da neko ocekuje od Federera da uopste moze da dodje do finala.
l

lisabon

pre gotovo 3 godine

voleo bih finale nole-federer da se mnogi ponadaju
F

Filip92

pre gotovo 3 godine

Ne kažem da će se Nole prošetati do finala,treba tu pobediti Cicipasa i ostale,ali čekaj, vi stvarno verujete da će Federer doći do finala Vimbldona?
S

Sve se otvora za najveceg ikad!

pre gotovo 3 godine

Idemoooooooo! Nek se ponovi ona 2011. kad je postao i br1 i osvojio prvu titulu na W. Sad je red da W bude 20.a po redu.
G

Gost3939

pre gotovo 3 godine

Odlican zreb, Cicipas ne verujem da ce moci mentalno da parira Novaku posle onog finala, Beretini i Zverev u drugom delu zdreba. Nije moglo bolje!
D

Del.p

pre gotovo 3 godine

Ovo je namešteno.zbog rodje i njegovih sponzora.ali,valjda će rodja izgubiti još u 2-3 kolu pa da ga više nikada ne vidimo na teniskim terenima.da ode u istoriju kao 3. Najbolji i da smrdi mediju svim njegovim navijačima
M

Misirac

pre gotovo 3 godine

Znači dederer se opet spasio brutalnog opštenja od strane Noleta....
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Da li stvarno iko ocekuje da federer dodje do 2.nedelje, a kamoli do finala?
I

Inzaghi

pre gotovo 3 godine

Šteta što matori FEDex1 neće stici dalje od trećeg kola. Sportski pozdrav, čekamo 20. slem.
1

1221

pre gotovo 3 godine

Iskreno bolji zreb padne Federeru koji je daleko iza Novaka, nego Novaku.Smesno.
G

Gost858

pre gotovo 3 godine

Zreb se radi prema ATP listi, tako da nema veze sa trenutnom formom nego sa pozicijom igraca na istoj, ne vidim problem u zrebu, kad svakako nema nikoga ko bi mogao da se suprotsavi Novaku.
G

Gost99

pre gotovo 3 godine

Dobar žreb, ima da se igra ali verujem u titulu. Ajmo Noleeee