Aleksander Zverev (©Reuters)
Aleksander Zverev (©Reuters)

Zverev razočaran svojim postupkom: Izliv besa neprihvatljiv, postaraću se da se više nikad ne ponovi

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.02.22. | 17:58

Nemac se izvinio svima zbog divljačkog čina

Izgubio je živce Aleksander Zverev na ATP turniru u Akapulku posle poraza u dublu, ustremio se na sudiju, ali je uspeo bar delimično da se obuzda. Meta napada nije stradala, umesto glavnog sudije nemački teniser bes je iskalio na sudijskoj stolici, a za takav potez “nagrađen” je – diskvalifikacijom.

Urlao je treći reket sveta: “Uništio si celi j**eni meč!” Nije mogao Aleksander Zverev da se smiri, a organizatori su brzopotezno doneli odluku o izbacivanju. Nema nikakve dileme, od Akapulka će ga teniska publika gledati drugim očima… I neće mu biti prijatno.

Izabrane vesti

Kada se bura stišala, a Nemac dobro presabrao i shvatio šta je učinio, odlučio je da se izvini i delimično pokuša da se "opere".

Teško mi je da objasnim koliko zapravo žalim zbog svog ponašanja posle dubl meča. Privatno sam se izvinio sudiji zato što je moj izliv besa prema njemu bio pogrešan i neprihvatljiv. Veoma sam razočaran sobom. To nije smelo da se dogodi i nema nikakvog opravdanja. Želeo bih da se izvinim mojim navijačima, turniru i sportu koji volim. Kao što znate, uvek ostavim sve na terenu. Juče sam ostavio previše. Narednih dana ću razmisliti o svojim postupcima i postaraću se da se to nikada više ne ponovi. Žao mi je što sam vas izneverio“, napisao je nemački teniser na Instagramu.

U dubl konkurenciji je ispao, u singlu je izbačen. A, kakve će posledice snositi za divljački čin i nekontrolisanu agresiju, ostaje da se vidi… Neće biti iznenađenje ukoliko mu ATP izrekne i novčanu kaznu.



tagovi

Aleksander ZverevATPatp Akapulko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara