"Svetlana Kitić"
"Svetlana Kitić"

Ceca Kitić prekinula štrajk glađu: Moglo je i bez ovoga

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.11.14. | 18:01

Sportskom društvu Radnički uključena struja

Svetlana KitićNajbolja rukometašica sveta svih vremena Svetlana Kitić potvrdila je da su ona i potpredsednica Sportskog društva Radnički Stanka Pejović prekinule štrajk glađu, pošto je Sportskom društvu sa Crvenog krsta uključena struja.

Kitićeva, koja je fantastičnu karijeru započela u Radničkom sa kojim je osamdesetih godina dva puta osvajala Kup evropskih šampiona, u sredu je odlučila da se u štrajku glađu pridruži Pejovićevoj, koja prethodno šest dana nije odlazila kući i tri dana je primala infuziju u kancelariji Radničkog, jer je Elektrodistribucija isključila struju Sportskom društvu zbog duga od 1,8 miliona dinara.
Struja nam je uključena oko podneva. Mnogi ljudi javili su se da nam pomognu kada je javnost upoznata o našoj situaciji preko medija, ali sve je moglo da prođe i bez ovoga. Nismo tražili nikakav novac, ni otpis dugova, već samo da nam daju malo vremena kako bismo sakupili sredstva i podmirili dug“, rekla je Kitićeva.

Izabrane vesti

Sale u kojima treniraju sportisti Radničkog ne greju se već dve godine, a prošle nedelje isključena je i struja, zbog čega su Pejovićeva, a potom i Kitićeva, odlučile da stupe u štrajk glađu koji je okončan.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Ceca KitićRadnički BKKrukometSvetlana Kitić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara