"Nikola Radičević"
"Nikola Radičević"

Dobre vesti za Radičevića: Nema oštećenja ligamenata, ni duže pauze

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.10.16. | 21:15

Stevanu Jelovcu stradao skočni zglob, pauza oko tre nedelje

Nikola Radičević

Imali su srpski košarkaši zapažene uloge u Endesa ligi tokom minulih nekoliko dana. Posebno jake utiske ostavili su Nemanja Nedović, Dejan Musli i Ivan Paunić, ali dok su jedni imali dobre role, drugima je naišla „žuta minuta“. To se posebno odnosi na dvojicu internacionalaca - Nikolu Radičevića i Stevana Jelovca, koji su doživeli nezgodne povrede.

Izabrane vesti

Srećo, gde si? Nova povreda Radičevića, ne izgleda dobro...

Ali, prema poslednjim informacijama, nisu u pitanju ozbiljniji problemi. Mada je u prvom momentu delovalo kao da su Nikoli Radičeviću stradali ligamenti kolena desne noge u samo 40 sekundi provedenih na terenu protiv Tenerifa, detaljni radiološki i pregledi na magnetnoj rezonanci odrađeni u nedelju uveče i ponedeljak pokazali su da ipak nije došlo do oštećenja lateralnih ligamenata. To znači da 22-godišnjeg plejmejkera ne čeka duži oporavak, već između dve do tri nedelje, saznaje MOZZART Sport.

Ali, sve će zavisiti od toga kako se Radičević bude osećao. 

On će naredne dane provesti na intenzivnoj fizikalnoj terapiji u jednoj klinici u Sevilji, gde će njegov oporavak biti odrađen pod budnim okom lekarskog tima. 

Stevan Jelovac

Osim Radičevića povredu je doživeo i Stevan Jelovac. Jedan od najboljih igrača Saragose ove sezone povredio se nakon nezgodnog pada u prvoj četvrtini susreta protiv Bilbaoa. Jelovac je takođe prošao temeljne preglede u jednoj klinici u Saragosi, ali je ustanovljeno da ga čeka oporavak od oko tri nedelje. Dakle, standardna procedura kada su ovakve povrede u pitanju.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Stevan JelovacSaragosaNikola RadičevićKahasol SeviljaEvroligaENDESA ligaBetisACB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara