"Rafael Nadal"
"Rafael Nadal"

Federer i Nadal sve bliže novom sudaru

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.10.17. | 15:58

Nakon što je Rafa savladao Dimitrova i zakazao polufinale sa Čilićem, Fedeks poslao kući Gaskea, ali sada čeka da vidi da li će Del Potro biti spreman da sutra izađe na teren u Šangaju

Rafael NadalMaster u Šangaju (tvrda podloga, 6.000.000 $) stigao je do same završnice, a finale u kojem svi žele da vide Rafaela Nadal i Rodžera Federera je samo na korak. Ipak, veliki majstori, trenutno prvi i drugi reketi sveta moraće pre toga da pobede i u polufinalu. Prvi na teren u kineskom megalopolisu izlazi Rafa naspram Marina Čilića.

NADAL - ČILIĆ
TS 3, KVOTA 2,65
 

Izabrane vesti

Rafa je veliki favorti, iako se čini da je već malo umoran pošto je prethodno uzeo titulu u Pekiungu. Čilić za to vreme igra sve bolje, servis mu radi kako valja i sigurno predstavlja veliku opasnost za Matadora sa Majorke. Španac vodi sa 4-1 u međusobnim duelima,  ove godine u Akapulku je samleo dobrog momka iz Međugorja koji će, verujemo, ovaj put pružiti značajniji otpor. Pre svega pošto mu uslovi u zatvorenom prostoru odgovaraju za njegovu snažnu igru koja se bazira na ubitačnom servisu.

Drugo polufinela igraju Huan Marin Del Potro, koji je nakon preokreta uspeo da izbaci našeg Viktora Troickog i Federer koji se namučio u dva seta protiv Rišara Gaskea. Delpo se u meču sa našim asom povredio i veliko je pitanje da li će igrati sutra, a i ako igra šta će moći da pruži. Kada se situacija rasčisti, MOZZART će naravno odmah ponuditi igre i kvote.

(foto: Action Images)


tagovi

KinaRafael NadalRodžer Federersportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara