""
""

Golub(ović) među Orlićima, Ćurčić poziva na oprez protiv Kiprana

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.09.13. | 10:31

Defanzivac OFK Beograda i osvajač zlata sa omladincima na EP u Litvaniji pozvan u mladu reprezentaciju umesto povređenog Poletanovića

Marko Poletanović ne može – Petar Golubović može. Umesto prvotimca Vojvodine, koji se posle gostovanja Vojvodine Čikarički Stankomu požalio na povredu, u tabor mlade reprezentacije pozvan je fudbaler OFK Beograda, koji će tako posle uspeha sa omladinskom selekcijom na nedavnom Prvenstvu Evrope u Litvaniji dobiti priliku i u starijoj generaciji.
''Bili smo prinuđeni na promenu, pošto se Poletanović u nedelju, posle utakmice na Banovom brdu, požalio na bolove u stopalu. Iako nam je otkazao vezni igrač, odlučio sam da pozovem Golubovića, koji je defanzivac, ali može da odgovori zadacima na više pozicija u timu'', raportirao je selektor Radovan Ćurčić.

Mlada reprezentacija Srbije će u četvrtak na stadionu Metalca u Gornjem Milanovcu ugostiti selekciju Kipra, na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
''Kipar je samo na papiru lakši protivniki, ali smo se kroz njihove utakmice uverili da nisu za potcenjivanje. Igrači su upoznali rivala, gledali su meč sa Rumunijom u kome su Kiprani pobedili 2:0 i videli da nam dolazi dobro organizovana ekipa. Pred nama je zahtevna utakmica, ali verujem u pobedu'', dodao je Ćurčić.

Izabrane vesti

 

(FOTO: Star sport)
 

 


tagovi

fudbalMarko Poletanovićmlada reprezentacija SrbijePetar Golubovićreprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara