""
""

Grci tvrde: Posle Dude - Perasović! U Istanbul dovodi i Burusisa

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.05.16. | 19:15

Hrvatski stručnjak na ceni posle odlične sezone u Laboral Kući

Ni Dejan Radonjić, ni Aleksandar Đorđević. Trener koji je najbliži tome da nasledi Dušana Ivkovića na klupi Efesa je - Velimir Perasović.

Izabrane vesti

Tako bar tvrdi grčki portal Sportit, koji je do ovog saznanja stigao zato što bi sa Perasovićem put Istanbula trebalo da krene i najbolji igrač Laboral Kuće Janis Burusis

Naime, uprava Efesa ozbiljno razmatra mogućnost da ponovo angažuje hrvatskog stručnjaka koji je na ceni posle izuzetno uspešne evroligaške sezone sa timom iz Vitoriji, koji je odveo na Fajnal for elitnog takmičenja. Bio je Laboral na korak od finala u duelu sa Fenerbahčeom, a na kraju se sastav iz Baskije našao na četvrtoj poziciji, nakon poraza i od Lokomotive Krasnodar. 

Podsetimo, Perasović je bio strateg Efesa u sezoni 2010/11. Ali, usled nesuglasisa sa upravom, nije završio takmičarsku godinu na klupi.

Međutim, svojim trenerskim kvalitetima Perasović je ubedio ljude iz istanbulskog kluba da uz prava ulaganja sada može da napravi nešto veliko. A nastavak saradnje sa Burusisom nameće se kao logično rešenje, s obzirom na to da su dosad uvek imali odličnu komunikaciju, te da je iskusni grčki centar najbolje partije prikazivao pod trenerskom palicom Velimira Perasovića

(FOTO: MN Press)


tagovi

Velimir PerasovićJanis BurusisEvroligaDušan IvkovićBaskonijaAnadolu Efes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara