Humanitarni tiket u podne: Borka Tomović tipuje za Udruženje obolelih od multiplog mijeloma Srbije

Vreme čitanja: 4min | sub. 23.06.18. | 11:55

Glumica se nada da oklop Pancera neće pući

Nema odmora, jer Mudijal u punom jeku diktira neprekidna kladilačka uzbuđenja. Dok čekamo Orlove da zaigraju s moćnim Brazilom, glumici Borki Tomović, poveravamo kormilo 746. „Humanitarnog tiketa u podne“. Ona tipuje za Udruženje obolelih od multiplog mijeloma Srbije, igrajući na MOZZART kvotu 15,87.

Idemo Borka, za potencijalni dobitak od 158.700 dinara, koji kao i svakoga dana zaračunavamo množeći kladilački koeficijent, stalnom kompanijskom uplatom od 10.000 dinara.

Izabrane vesti

Sudbinu prvog para na mundijalskom tiketu odrediće susret BELGIJA – TUNIS. Na prvom susretu grupe G, Belgija je savladala Panamu, zaokruživši odlično nagrađen 2UG3+ tip. Dva gola Lukakua, i jedan Mertensa, prelomili su susret u kome je pobednik po svim fudbalskim parametrima dominirao. Tunis je poražen od Engleske sa 1:2, a mora se priznati da je Hari Kejn egzekucijama u 11, i 91. minutu susreta, definitivno poništio učinak Ferjanija Sasija koji je u 35. minutu dao gol iz jedanesterca. Belgija je ipak klasa za takav Tunis... Šta drugo reći o reprezentaciji koja nije poražena još od prijateljskog susreta sa Španijom, koja je odigrana na prvi dan septembra 2016.

Kombinujem, odnosno igram 1&3+! Lukaku, i drugovi, tu jednostavno mora biti golova, poručuje Borka.

JUŽNA KOREJA – MEKSIKO, susret je grupe F, u koga Meksikanci ulaze s posebnim odlikovanjem za uspešno minirane ambicije Levovih Pancera, koje su u prvom kolu porazili sa sasvim dovoljnih 1:0. Taj pogodak, postigao je Lozano, u 35. minutu meča, na asistenciju Ćićirita. Južna Koreja je pala pred Šveđanima u 65. minutu, i to golom iz jedanesterca. Mora se priznati da je Južna Koreja svakako dosta, dosta slabija od Meksika. U prilog ovoj oceni, govore i podatci, po kojima je ova selekcija u pripremnom periodu sa 1:3 poražena od Bosne i Hercegovine, ali i Senegala sa 0:2, dok je sa Bolivijom uspela da izbori častan remi. Gledajući međusobnu istoriju ovoga para, ostaće zabeleženo da je Meksiko poslednji put Južnu Koreju nadigrao 2014 godine, na prijateljskom meču koji je završen rezultatom 4:0.

Neću igrati na pobednika, ali ću stezati palčeve da bude što manje golova, tačnije 0-2“...

Idemo na susret NEMAČKA – ŠVEDSKA! Dovoljno je reći, Panceri moraju, a da li će moći da pobede da pobede Šveđane, ostaje da se vidi, budući da su na startu Mundijala razočaravajuće nastupili u susretu s Meksikom. Šveđani su savladali Južnu Koreju s 1:0, i tako stekli zalihu od tri boda, koja ih trenutno smešta na čelo Grupe F. Ne treba zaboraviti da Nemačka ne igra dobro u poslednje vreme, o čemu svedoče porazi od Austrije i Brazila u pripremnom periodu, ali i sasvim soslidna GG partija sa Španijom, koja dokazuje da ova ekipa ipak može da proradi. Sa kladilačke strane, interesantno je spomenuti da su poslednja dva susreta ove dve reprezentacije odigrana u kvalifikacijama za SP 2012. godine, i naredne 2013, završena GG ishodima, sa po neverovatnih osam golova po susretu. Prvi put je bilo nerešeno, a zatim je slavila Nemačka sa 3:5.

Panceri moraju da prorade, pa zati igram prelaz 1-1“, kaže Borka, da bi zatim tiket zaokružila u Norveškoj.

Sada smo na meču MOLDE – STABEK, uz obaveznu napomenu, da je na ovom paru samo blagi favorit domaćin. Stabek je dobio samo jednu od minulih pet susreta, dok molde ima dve pobede, ali i dva vezana poraza od Malmea, i Kristijansuda, oba sa zaokruženim NG tipom. Poslednju utakmicu ovoga para iz 2017. godine, dobio je Stabek sa 3:2, dok je meč pre toga pripao večerašnjem domaćinu. Ta utakmica okončana je takođe sa GG4+ ishodom.

Tiket završavam sa 1&3+! Ako je ranije na ovom paru padalo i po pet golova, verujem da ni sada neće biti manje od tri“.

Recimo po neku i o našoj gošći, Borki Tomović, koja je ponosna što ima stariju sestru Anu. Ona je posle završene Filološke gimnazije, upisala glumu i diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 2006. godine. Široj javnosti je postala poznata po televizijskoj emisiji “Fazoni i fore”, a pamtimo je i kao umiljatu Boku iz serije “Košarkaši”, a zatim iz serije “Ljubav, navika panika”, i mnogih drugih televizijskih i filmskih formata koje rado pratimo.

MOZZART bet raport u sezoni lova na humanitarne milione, završavamo s par interesantnih informacija. Ruska žurka se nastavlja, jer Dejan Stanković i Saša Ilić, ostaju u pripravnosti, spremno očekujući svaki gol Orlova na Mundijalu, koga MOZZART nagrađuje sap o MILION dinara koje upućujemo u humanitarne svrhe. Nastavljamo i sa aktivnostima u okviru kampanja „Sto terena za jednu igru“ , i „Novi dresovi za nove šampione“, što je čisto da ne zaboravite million i prvi razlog da na umu imate MOZZART kao deo života svih naših sportskih i kladilačkih sredina.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše gošće Borke Tomović, dobitak će biti doniran i za Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidnih lica Drina, Fojnica u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 14:00 27 SP Belgium - Tunisia kmb 1&3+ 2,25
Sub 17:00 29 SP S.Korea - Mexico ug 0-2 1,60
Sub 20:00 28 SP Germany - Sweden pk 1-1 2,30
Sub 18:00 5601 NOR 1 Molde - Stabaek kmb 1&3+ 2,05
Ukupna kvota16,97

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Klađenje u humanitarne svrhehumanitarni tiketBorka Tomović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara