Humanitarni tiket u podne broj 667: Đorđije Pavićević tipuje za Aleksandru Vojinović koja se leči od karcinoma

Vreme čitanja: 4min | sub. 07.04.18. | 11:50

Trener iz Bara je uspešno kombinovao i ukoliko listić prođe postaviće rekord i domaći zadatak našim plemenitim kladiocima!

Pošto je Mozzart Sport i kompanija Mozzart, pre dva dana, u Humanitarnom tiketu u podne ugostila košarkaškog trenera iz Bara Mihaila Pavićevića nekako nam je bilo logično da isto učinimo i sa mlađim bratom, trenerom Đorđijem Pavićevićem. Braća su, sa Mornarom, imala jednu od najboljih sezona u istoriji kluba, stigli su do polufinala plej-ofa ABA lige, gde ih je zaustavila Crvena zvezda pobedivši sa 2:1 u seriji.

Takođe, mlađi Pavićević voli i prati sportska dešavanja pa svoje znanje često materijalizuje odigravši po neki kladilački listić. Ovog puta kladilačko znanje će uz pomoć kompanije Mozzart imati humanitarnu notu.

Izabrane vesti

ODIGRAJ TIKET ĐORĐIJA PAVIĆEVIĆA

Prvi duel na dobrotvornom listiću dolazi iz Belgije, GENK - STANDARD. Klubovi su poslednji na tabeli plej of grupe. Identičnim rezultatom, 1:0, domaći su izgubili svoj poslednji duel, a gosti trijumfovali. Istorija kaže, 18:15:31 u korist Standarda.
Oba tima će u drugom poluvremenu dati po gol”.

Đorđije se preselio u Nemačku, AUGZBURG - BAJERN. Bavarci su slavili u Sevilji, a pre toga isprašili Dortmund sa 6:0. Domaći su svoj poslednji duel odigrali bez pogodaka. Međusobni skor je naravno ubedljivo na strani kluba iz Minhena 3:0:15.
Kombinujem dvojku uz tri plus”.

Ostajemo i dalje u Bundesligi, KELN - MAJNC. Statistika je ujednačena 11:6:10. Oba kluba vode grčevitu borbu za opstanak u eliti. Gosti imaju više poena na kontu, šest. Majnc i Borusija su odigrali utakmicu bez golova, Keln je tri puta bio poražen, a dva puta je slavio na poslednjih pet duela.
1&2+”.

Mlađi Pavićević preselio se na Ostrvo, Čempionšip, MIDLZBRO - FOREST. Domaći su pri vrhu, gosti bliži dnu tabele, ali su verovatno sačuvali rang. Notingem je poražen u poslednjem susretu, domaći su odigrali 1:1.
Pokušaću sa jedinicom i tri plus”.

Do kraja plemenitog listića ostajemo u Čempionšipu, još dve utakmice, REDING - PRESTON odnosno ŠEFILD VENZDEJ - FULAM. Da bi se osigurao Reding mora da pobeđuje. Fulam kasni pet poena za drugoplasiranim Kardifom. Istorija Redinga i Prestona je 9:3:9, dakle ujednačena. Kod poslednjeg para bolji skor ima Šefild jer istorija kaže 5:4:3.
Na Reding i Preston igram dva plus drugo poluvreme, na poslednji par dvojku uz tri plus”.

Par rečenica o današnjem gostu…

Đorđije Pavićević je rođen 17. maja 1963. godine. Trenutno radi kao trener Mornara iz Bara koji se takmiči u nacionalnoj košarkaškoj ligi , ABA ligi i FIBA Evropskom kupu .

Pavićević je proveo skoro čitavu trenersku karijeru sa svojim matičnim timom Mornarom . Trenirao je Mornar u sezoni 1997-98 u jugoslovenskoj ligi . Bio je glavni trener od 2003. do 2011. i od 2013. do 2017.

Đorđije ima brata Mihaila Pavićevića, takođe košarkaškog trenera, koji je svojevremeno sa Crvenom zvezdom postao prvak države.

Par rečenica o Mozzartovim plemenitim aktivnostima…

Učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Potom smo donirali aparate za ispitivanje sluha, takođe za naše najmlađe sugrađane.

Obnavljamo 100 košarkaških terena u Srbiji u akciji “100 terena za jednu igru”. Stigli smo do 56. igrališta. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…Teren na Novom Beogradu otvorio je predsednik košarkaškog Saveza Predrag Danilović, u Novom Sadu Milan Gurović po kome je teren i poneo ime.

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima iz cele Srbije i to u akciji „Novi dresovi za nove šampione“. Dva kompleta dobili su fudbaleri FK Ovčar iz Markovice. Pomažemo naše zlatne vaterpoliste, rukometaše, džudiste, karatiste, paraolimpijce... Potom, košarku u Srbiji i regionu. Bili smo naslovni sponzori KLS lige Srbije, članovi sponzorskog pula ABA lige. Sponzorišemo i doniramo čačanske klubove Borac i Železničar. Pomažemo fondaciju “Podrži život”, subotičku “Kolevku”, fondaciju “Budi human”…

Nastavljamo sa akcijama o kojima smo govorili. Novost je donacija televizora s naših uplatno-isplatnih mesta koje ćemo rasporediti u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Humanitarni tiket u podne kompanije MOZZART ima i 114. plemenitih kladilaca sa dobitnim listićem. Ukupno smo na preko 50 adresa donirali 6.497.460 dinara.

Prilika je da pomenemo plemenite kladioce koji su u dobrotvornom listiću ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević i Milica Mandić. Dakle, sedamnaest članova kluba 100.000.

Još jedna bitna informacija za Republiku Srpsku:

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Đorđija Pavićevića, dobitak će biti doniran i za Ju Dom za lica sa invaliditetom Višegrad u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

PIŠE: Đurđe MEČANIN
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

sportsko klađenjeKlađenje u humanitarne svrhehumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara