Humanitarni tiket u podne broj 810: Lena Kovačević tipuje za Svratište za decu ulice, Krfska 7/A, Beograd

Vreme čitanja: 4min | pon. 27.08.18. | 12:00

Sjajna pevačica u Rimu očekuje golove, tri plus!

“Humanitarni tiket u podne” je samo jedna u nizu društveno odgovornih aktivnosti kompanije MOZZART.

Pre nego što vas upoznamo sa poznatim ličnostima koje će tokom narednih sedam dana podržati naše dobrotvorno poslovanje da vas podsetimo da je naša kompanija samo u okviru Humanitarnog tiketa u podne donirala ravno 7.688.960, 00, na preko 60 adresa u Srbiji.

Izabrane vesti

Takođe, donacije, u plemenitom listiću, idu i za Republiku Srpsku.

Od danas do nedelje svaki naš gost će za sastavljanje dobrotvornog listića na raspolaganju imati po 10.000 dinara. Na poznatim ličnostima je da pokažu svoje kladilačko umeće, priključe se dosadašnjim dobitnicima, a bilo ih je ravno 131, i dobitke uz pomoć kompanije MOZZART usmere u humanitarne svrhe.

Evo rasporeda poznatih ličnosti koji će učestvovati u plemenitom listiću u narednim danima: pevačica Lena Kovačević će potencijalni dobitak usmeriti ka Svratištu za decu ulice, Krfska 7a, Beograd. Prof. Vladimir Vuletić, potpredsednik FK Partizan zbog obaveza tipuje u utorak. Sredu smo rezervisali za glumca Đorđa Stojkovića, dobitak namenjuje Univerzitetskoj Dečjoj klinici u Tiršovoj - onkološko odeljenje. U četvrtak evo nama kladilačkog majstora i rok legende Bore Đorđevića, tipuje za školovanje talentovane balerine Une. Dopisnica RTS-a Silvija Pašajlić prihvatila je naš poziv i eventualni dobitak ide za NURDOR. Dane vikenda rezervisali smo za predsednika FK Spartak Dragana Simovića. Eventualni dobitak ide za Kolevku iz Subotice kojoj je MOZZART već donirao sredstva. I u nedelju očekujemo legendarnog vaterpolistu i trenera Vladu Vujasinovića. Ponovo dobitak ide za Univerzitetsku Dečju kliniku u Tiršovoj.

Srećno svima, srećno Leni koja otvara novu radnu nedelju!

Poznata pevačica plemenito tipovanje započela je od Premijer lige, MANČESTER JUNAJTED - TOTENHEM. Đavoli su dobili premijernu utakmicu, ali su poraženi u drugoj. Totenhem je bio siguran protiv Svraka i Fulama. Na dosadašnjim zvaničnim utakmicama večerašnjih rivala bilo je prilično pogodaka. Međusobni skor je ubedljivo na strani Mančestera koji čak 37 puta dobijao Sparse uz 10 remija i osam poraza.
Krećem sa ukupnim brojem pogodaka, od dva do pet”.

Sa Ostrva prelazimo na Čizmu. Poslednja utakmica kola Serije A, ROMA - ATALANTA. U prvom kolu rivali su uknjižili po tri boda, ali su gosti rezultatski bili ubedljiviji. Istorija međusobnih okršaja je na strani Vučice, 22:6:11. Roma je u Kupu šampiona dobila Barselonu, ali je izgubila od Reala i Totenhema. Sastav iz Bergama na jedanaest poslednjih mečeva nije poražen. Sa Kopenhagenom je odigrao bez golova.
Verujem da će strelci biti u formi, tri plus”.

Lena je sa Apenina prešla na Pirineje, BILBAO - UESKA. U prvim mečevima rivali su slavili sa po 2:1. Atletik ima dve poslednje pobede, gosti takođe. Poslednji susret dva protivnika okončan je remijem, 1:1.
I opet golovi, sad od dva do četiri”.

I ćerka srpskog akademika Duška Kovačevića dobrotvorni listić zaključila je utakmicom iz Nemačke. Cvajta, a duel Bundesligaša, HAMBURGER - BILEFELD. Domaći do sad imaju pobedu i poraz, gosti su bez izgubljene utakmice. Hamburger je poslednjih pet utakmica odigrao po principu toplo - hladno. Arminija je imala samo jedan poraz u prijateljskom okršaju sa Verderom. Istorija je na strani domaćih, 11:5:4.
Smatram da će na meču biti sijaset pogodaka, četiri plus”.

Beograđanka Lena Kovačević je pevačica, kompozitor i tekstopisac. Diplomirala je džez pevanje na Muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu. Nastupala je na Egzitu, sa Kraljevskim holanskim orkestrom imala je seriju koncerata u Holandiji i Belgiji…U Srbiji je pevala u Bitef teatru, Kolarčevoj zadužbini i na Mokranjčevim danima.

Sa Bajagom je snimila jednu numeru za film Profesionalac. Bila je član žirija na muzičkom takmičenju “Prvi glas Srbije”. Iza sebe ima par albuma.

Ćerka je srpskog akademika, dramskog pisca, scenariste, pozorišnog radnika, najboljeg savremenog dramskog pisca Dušana Kovačevića.

Lena se zainteresovala za društveno odgovorno poslovanje naše kompanije.

Kompanija MOZZART pored Humanitarnog tiketa u podne, u kome smo imali 131 dobitnika, ima niz društveno odgovornih aktivnosti.

Donirali smo inkubatore i aparate za ispitivanje sluha srpskim porodilištima.

Veliki odjek u javnosti ima naša akciju “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 64 košarkaška igrališta. Poslednji tereni su otvoreni i u čast srpskih reprezentativca Nemanje Bjelice, odnosno, Marka Gudurića. Košarkaški teren Mozzart je svečano otvorio u Kruševcu, a poneo je ime našeg reprezentativca Dragana Gagija Milosavljevića. Usledilo je svečano otvaranje u Nišu u čast još jednog reprezentativca Stefana Jovića. MOZZART – ov karavan stigao je i do Doboja, a promoter je bio srpski reprezentativac Ognjen Kuzmić.

Slede Kragujevac, Loznica, Ljubovija, Tara…i tako idemo do stotog obnovljenog košarkaškog terena!

Veliko iznenađenje MOZZART priprema za proleće kad će obnoviti i svečano otvoriti teren u čast najtrofejnijeg košarkaškog trenera Evrope.

Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji otišlo je čak 400 televizora..

Kompanija je podržala i najveći festival pisaca za decu u Srbiji “Vitezovo proleće”, a nagrada za kompaniju je stigla u vidu Zlatne povelje.

Mozzart donira sportsku opremu manjim klubovima iz cele Srbije. Akcija se zove “Novi dresovi za nove šampione”. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 21:00 2026 ENG 1 Man.Utd. - Tottenham ug 2-5 1,35
Pon 20:30 1015 ITA 1 Roma - Atalanta ug 3+ 1,65
Pon 20:30 3039 NEM 2 Hamburger - Bielefeld ug 4+ 2,75
Pon 22:00 4026 ŠPA 1 Ath.Bilbao - Huesca ug 2-4 1,47
Ukupna kvota9,00

Kompanija pomaže fondacije “Podrži život”, “Budi human”, subotičku “Kolevku”, UDUS, NURDOR, Život, Zajedno za život, Koš za sreću, SOS Dečja sela, Tiršovu, Zvečansku…I naravno uvek priprema nova iznenađenja!

Bitno obaveštenje za Republiku Srpsku

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše gošće Lene Kovačević dobitak će biti doniran Zavodu za žensku decu i omladinu u Višegradu. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Pišu: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Klađenje u humanitarne svrhehumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara