Humanitarni tiket u podne broj 816: Vlada Vujasinović tipuje za Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj

Vreme čitanja: 5min | ned. 02.09.18. | 12:00

Srpski i svetski čuveni vaterpolista očekuje tri plus u Lajpcigu

Još jedna srpska i svetska vaterpolo legenda podržala je društveno odgovorno poslovanje kompanije MOZZART. Današnji poznati gost Humanitarnog tiketa u podne je nekadašnji kapiten zlatnih Delfina, a sad veoma uspešan vaterpolo trener Vladimir Vlada Vujasinović.

Od mnogobrojnih Vladinih medalja ovom prilikom ćemo izdvojiti tri odličja sa Olimpijada iz 2000., 2004. i 2008. godine. Zlato, srebro i bronzu sa svetskih smotri odnosno dva srebra i tri zlata sa kontinentalnih šampionata.

Izabrane vesti

Trofeje osvojene sa klubovima iz Srbije, Italije, Španije je skoro je nemoguće pobrojati...feje osvojene sa klubovima iz Srbije, Italije, Španije skoro je nemoguće pobrojati Osvajao je Evroligu, državna prvenstva, kupove…biran je za najboljeg vaterpolistu na svetu i najboljeg srpskog sportistu.

Velike rezultate postigao je i kao trener Partizana i Pro Reka. Bio je državni prvak i osvajač kupa kako u Srbiji tako i u Italiji.

Da vidimo kako je čuveni vaterpolista sačinio današnji plemeniti listić…

Krenuli smo od Ostrva, KARDIF - ARSENAL. Kardif je doživeo poraz u kupu, a Tobdžije su bile uspešne protiv Čekićara. Ipak, posle tri kola ne može se reći da su rivali imali dobar start. Međusobni skor je na strani Arsenala koji je dobio sve tri poslednje utakmice i to bez primljenog gola.
Očekujem golove na duelu pa igram tri plus”.

Vlada je odabrao i dva duela iz Bundeslige, LAJPCIG - FORTUNA odnosno ŠALKE - HERTA. RB je u Ligi Evrope postigao pobedonosni pogodak u 90. minutu. Fortuna je poražena u svojoj poslednjoj utakmici. Oba kluba su trenutno bez bodova u prvenstvu, a istorija je na strani Lajpciga, 3:1:0. Šalke je 22 puta slavio nad Hertom koja je upisala tri boda u prvom kolu. Volfzburg je bio bolji od Šalkea i dobio je sa 2:1.
U Lajpcigu očekujem tri plus, a u Gelzenkirhenu da oba tima daju makar po gol, GG”.

Iz Nemačke prelazimo u Švajcarsku, BAZEL - TUN. Bazel je na Kipru regularni deo utakmice izgubio sa 1:0. Pre tog meča imao je pozitivan niz bez poraza. Nakon pet prvenstvenih duela domaći imaju bod više od rivala. Bazel je čak 38 puta dobio protivnika u međusobnim duelima.
Mislim da će i danas pobediti, kec”.

HELSINKI - INTER TURKU je poslednji duel na današnjem plemenitom listiću. Domaći imaju bolji međusobni skor, 37:20:8. Sa 53 poena HJK je lider Finske. Ipak, pamte se ubedljivi porazi od Olimpije u Ligi Evrope. Inter je svoju poslednju utakmicu odigrao bez golova.
Kombinovaću jedinicu sa tri plus”, konstatovao je Vujasinović za ukupni koeficijent na plemenitom listiću od 15.72.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 16:00 3379 ŠVA 1 Basel - Thun ki 1 1,70
Ned 14:30 2019 ENG 1 Cardiff - Arsenal ug 3+ 1,70
Ned 15:30 3020 NEM 1 RB Leipzig - Fortuna Dusseldorf ug 3+ 1,45
Ned 18:00 3021 NEM 1 Schalke - Hertha tgg gg 1,98
Ned 17:30 5706 FIN 1 Helsinki - Inter Turku kmb 1&3+ 1,82
Ukupna kvota15,10

Par rečenica o MOZZART-ovom društveno odgovornom poslovanju.

Veliki odjek u javnosti ima naša akciju “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 64 košarkaška igrališta. Poslednji tereni su otvoreni i u čast srpskih reprezentativca Nemanje Bjelice, odnosno, Marka Gudurića. Košarkaški teren Mozzart je svečano otvorio u Kruševcu, a poneo je ime našeg reprezentativca Dragana Gagija Milosavljevića. Usledilo je svečano otvaranje u Nišu u čast još jednog reprezentativca Stefana Jovića. MOZZART – ov karavan stigao je i do Doboja, a promoter je bio srpski reprezentativac Ognjen Kuzmić.

Slede Ljubovija – gde nam je ljubazni domaćin bio, i tek će biti, u ponedeljak od 18.00 sati, kapiten Crvene zvezde Branko Lazić kad će otvoriti 65 obnovljeno igralište.

Potom slede, Kragujevac, Loznica, Tara…i tako idemo do stotog obnovljenog košarkaškog terena!

Veliko iznenađenje MOZZART priprema za proleće kad će obnoviti i svečano otvoriti teren u čast najtrofejnijeg košarkaškog trenera Evrope.

Potom sledi akcija, “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. KMF Borac iz Čačka dobio je dve Mozzartove garniture. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša.

Pomažemo humanitarne fondacije Podrži život, Budi human, subotičku „Kolevku“, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, košarkaše…

Kad smo kod košarke pomagali smo i pomažemo košarku u Srbiji i regionu, klubove iz Čačka Borac i Železničar. Bili smo naslovni sponzori KLS - a, članovi sponzorskog pula ABA lige.

Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji otišlo je čak 400 televizora…

Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra.

Kompanija je podržala i najveći festival pisaca za decu u Srbiji “Vitezovo proleće”, a nagrada za kompaniju je stigla u vidu Zlatne povelje.

Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Inače, na listi dobitnika Humanitarnog tiketa u podne vodi novinar i pisac Vanja Bulić sa iznosom od 351.025 dinara koje je Mozzart po Vanjinoj želji donirao Zavodu za vaspitanje dece i omladine Beograd. Glumac Branislav Trifunović je postao 117. dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne sa fantastičnih 326.300 dinara koje je namenio fondaciji Podrži život.

Sledi poznati muzičar Momčilo Bajagić Bajaga sa dobitkom od 184.426 dinara, a koji je Bajaga usmerio, a MOZZART donirao, Topčiderskoj crkvi Svetih apostola Petra i Pavla-tačnije narodnoj kuhinji.

I da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak i Duško Pijetlović. Dakle, dvadesetjedan član kluba 100.000.

Bitna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg poznatog gosta Vlade Vujasinovića, dobitak će biti doniran i za Dom za starija lica - Prijedor. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Pišu: Đurđe Mečanin i Miloš Milić
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketKlađenje u humanitarne svrhesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara