""
""

Humanitarni tiket u podne: Dejan Tomašević tipuje za KK Ikar

Vreme čitanja: 3min | sub. 18.02.17. | 10:55

Za generalnog sekretara KSS dobitna kombinazzija je tri puta tri plus!

Generalni sekretar KSS i proslavljeni srpski košarkaš i reprezentativac Dejan Tomašević nije se dvoumio oko našeg poziva da učestvuje u dobrotvornoj akciji kompanije MOZZART „Humanitarni tiket u podne“. Naravno, gen-sek je odmah imao ideju kome će usmeriti potencijalni dobitak.

Ukoliko želite da prepišete tiket Dejana Tomaševića, to možete učiniti OVDE.
Ukoliko tiket prođe donaciju usmeravam za KK Ikar iz Gornjeg Milanovca, jedini košarkaški klub u Srbiji koji okuplja i decu sa posebnim potrebama i za njih organizuje sportske aktivnosti“, u kratkoj pauzi između mnogobrojnih obaveza za MOZART Sport raportira Tomašević i potom se fokusira na sastavljenje plemenitog listića.

Izabrane vesti

Igrač koji je prvo nastupao za Crvenu zvezdu, sa kojom je uzeo dve titule, prvo je na plemenitom tiketu odigrao utakmicu iz Bundeslige, MAJNC - VERDER. Oba kluba su bliža začelju tabele. U poslednje vreme domaći su izborili dve pobede, toliko remija i doživeli poraz. Bremen je u crnoj seriji, pet utakmica i toliko izgubljenih mečeva.  Da li će se nastaviti negativan niz gostiju zavisiće i od domaćih igrača. Međusobna statistika u poslednjim sezonama ide na ruku Verdera koji ima dva trijumfa, dva remija i poraz od Majnca.
„Prvo ću pokušati s golovima, igram 3+.“

Iz Zvezde Tomašević je prešao u Partizan sa kojim se okitio sa dve šampionske titule, uz jedan osvojen kup, a proglašen je i za MVP igrača sezone. Drugu utakmicu odabrao je iz lige Francuske, MEC - NANT. Monako je „petardom“ isprašio Mec, a Nant je iznenadio Marselj. Čak poslednja četiri međusobna okršaja okončana su podelom bodova.
„Da pokušam sa 2-3 gola.“

Tomašević je bio veoma zapažen i u redovima podgoričke Budućnosti. Sa Đetićima je dopisao dve nove šampionske titule i još jedan trofej u kupu, a kao sledeći duel na dobrotvornom tiketu Dejan je odabrao meč SEVILJA - EIBAR. Poslednji minimalac omogućio je Sevilji da ostane na trećoj poziciji. Eibar je bio uspešan u poslednje tri utakmice, dve pobede i nerešen ishod. Dva kluba najčešće su delila bodove.
„Mislim da će doći 3+.“

Sa Panatinaikosom naš gost je uzeo dve duple krune i Evroligu, a kao četvrtu utakmicu odabrao je duel iz Portugalije, SPORTING - RIO AVE. Sporting je bio uspešan u poslednjem kolu i to u gostima, pre toga poklekao je pred Portom. Gosti su na poslednjih pet mečeva imali dva trijumfa. Posle tri pobede u međusobnim susretima Sporting je ddoživeo poraz i imao jedan remi.
„Kombinovaću ovog puta, 1X&2+.“

PREPIŠI TIKET DEJANA TOMAŠEVIĆA

Na velikim takmičenjima sa reprezentacijom zemlje Tomašević je tri puta pokorio Evropu, dva puta svet, i okitio se srebrom na OI. Za poslednju  utakmicu Dejan je odabrao meč JANG BOJS - ST. GALEN. Obe ekipe nisu ustalile formu, tek je nastavljen šamionat, ali su domaći bolje plasirani, drugo mesto, i imaju više pobuda u međusobnim susretima.
„Da zaključim kako sam i počeo dobrotvorni tiket, golovima, 3+“, završio je humanitarno tipovanje Dejan Tomašević koji je eventualni dobitak namenio za KK Ikar iz Gornjeg Milanovca.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizaDejan Tomaševićhumanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara