Humanitarni tiket u podne: Dragan Petričević tipuje za za lečenje dvogodišnje Teodore Neuročni iz Crvenke

Vreme čitanja: 4min | sub. 30.01.21. | 12:00

Juve na dvojci, a Inter na prelazu 1-1, po ukusu su košarkaškog trenera na radu u Rumuniji

Trenerski poziv kao sigurnost u stručnost pri odabiru pravog tipa. Služili smo se ovom pretpostavkom i ranije, pa je red da napomenemo da smo prošlog vikenda uz Mladena Dodića uspešno proknjižili 257. prolazan “Humanitarni tiket u podne”. Zašto da ne pokušamo ponovo, ovoga puta uz košarkaškog stručnjaka, Dragana Petričevića angažovanog na rumunskom parketu koji očekuje potencijalni dobitak u iznosu od 110.100 dinara. Nada se da će s MOZZART kladionicom željenu sumu proslediti za lečenje dvogodišnje devojčice Teodore Neuročni iz Crvenke.

Elem, Teodora je odmah nakon rođenja počela da se bori sa paralizom ruke, te Cerijaklijom što sve zajedno nakon reanimacije odmah po po dolasku na svet zahteva da mala heroina neprestano bude pod nadzorom i brigom lekara raznih specijalnosti.

Izabrane vesti

Da joj pomogne, Dragan Petričević latio se meča EVERTON – NJUKASL. Kec ovde deluje kao neminovnost, jer Njukasl je u poslednjih pet kola vezao jednak broj poraza, što ga svrstava u red najgorih timova premijeligaškog karavana u poslednje vreme. Everton je u prošlom kolu otišao u častan X sa Lesterom, pa se čini da je spreman za revanš Njukaslu koji ga je u novembru dobio sa 2:1. Uz to, konstanta ovoga para generalno je GG tip, dok već dve godine njih ne mimoilazi ni dodatna 3+ igra.

„Biram prelaz 1-1”, reče rođeni Sarajlija kome su prvi dečački snovi bili su da zaigra za mlađe selekcije evropskog šampiona Bosne.

Igrački snovi nisu se u potpunosti ispunili, ali je Dragan Petričević dobio satisfakciju na drugoj strani, radeći kao trener... Nadamo se da će ga satisfakcija stići i sa MOZZART strane, u čemu bi mogla da mu pomogne i utakmica SAMPDORIJA – JUVENTUS. Milan je već na plus sedam u odnosu na Staru damu, pa Ronaldo i družina nemaju razlog za opuštanje. Igraće na dvojku protiv solidne, ali ipak kadrovski lošije Sapdorije koja je u poslednjih pet kola gubila od Rome i Specije. Juve je za njih uglavnom enigma koja im je u septembru na poslednjem susretu para u mrežu smestila tri gola. Inače, Stara dama je pred ovaj meč u četvrtfinalu Kupa Italije pregazila SPAL sa 4:0.

„Biram dvojku“, reče naš današnji gost koji je u trenerske vode uplovio već sa 24 godine kada je postao trener ženske ekipe u Hemofarmu. Nakon tri godine otisnuo se u Rumuniju gde je izgradio respektabilnu karijeru i stekao košarkaško ime.

Prelazimo na meč ARSENAL – MAN. JUN. Mančester Junajted je na svom Old Trafordu poražen od fenjeraša Šefild Junajteda… Ozbiljno je ovo neočekivan kiks koji bi goste mogao da razgoropadi na gostovanju iz dremeža probuđenim Tobdžijama. Inače, Arsenal je od poslednja četiri meča para dobio tri, a samo jednom došao je X. U istom periodu aktivno su dobijali oni koji su na tikete stavljali 0-2 tipove. Moglo bi se i sada reći da će ova utakmica potencijalno biti tvrda.

„Biram 3+ igru“...

Tako je tipovao trener koji je takođe vodio klubove iz Egipta, Tunisa, Gruzije, Bahreina, a koji se za kraj odlučio da igrom ode do meča INTER – BENEVENTO. Konte je sa Udinezeom odigrao za konačnih 0:0, a Benevento će najverovatnije zbog toga silom prilika morati da bude provučen kroz šake. To nikakvo čudo ne bi bilo, s obzirom da je reč o timu koji je u poslednjih pet kola dobio samo slabašni Kaljari. Uzgred, Inter tradicionalno dobija mečeve para. U decembru 2019. na njihovom susretu palo je osam goloba, dok je poslednji meč para u septembru prošle dobio Inter sa 2:5.

„Prelaz 1-1”, poručio je naš današnji gost sklapajući korice novog izdanja MOZZART Sport magazina.

Na kraju, prešli smo na manje formalne teme. Verujte, svaka reč sa čovekom koji je stizao do medalja i trofeja, ali da krenemo sa Temišvarom, koji sada trenira, i rumunskim košarkaškim iskustvima.

“Radio sam u mnogim poznatim klubovima, a svakako su najveći Kluž, Arad, Ploešti, Temišvar…Takođe, bio sam selektor ženske reprezentacije Rumunije. Mislim da sam sa rumunskim ekipama uzeo preko 15 medalja i sedam, osam trofeja” , podvlači Petričević koji takođe tvrdi da je srpska košarkaška krv oplemenila kako u igračkom, tako i u trenerskom smislu rumunske terene kraljice igra.

Zahvaljujemo se Draganu Petričeviću na učešću u 1.696. izdanju rubrike plemenitog tipovanja koja je do ove subote pregazila skoro petogodišnji put. Inače, od početka kalendarske godine imali smo tri dobitna tipovanja. Prvi je sastavio legendarni košarkaški as Zoran Moka Slavnić koji je 3. januara istipovao listić vredan dobitka u iznosu od 126.700 dinara poslatih Univerzitetskoj dečjoj klinici „Tiršova“. Drugu pobedu nakon decembarskih ulogom zagarantovanih dobitaka, 17. januara ispisalo je tipovanje Bogdana Radivojevića, zamenika kapitena naše rukometne selekcije koji je s MOZZART kadionicom Fondaciji „Srbi za Srbe“ prosledio 58.900 dinara. I na kraju, Mladen Dodić je na talasu takvog pozitivnog raspoloženja popunio 257. prolazan “Humanitarni tiket u podne”, a mi kažemo ispisao novu antologijsku stranicu akcije koja ovoga puta 98.700 dinara šalje Domu za nezbrinutu decu i omladinu “Jefimija” iz Kruševca.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Dragan Petričević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja “Drugačiji svet”, Bijeljina. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 11,01, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠUMiloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tikethumanitarna akcijasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara