""
""

Humanitarni tiket u podne: Dragan Šakota tipuje za BELhospice

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.11.16. | 11:59

Poznati košarkaški trener posle sina Dušana uzeo učešće u našoj dobrotvornoj akciji

Nakon što se pozivu kompanije MOZZART odazvao košarkaš Dušan Šakota svoj pristanak da bude učesnik humanitarnog tiketa u podne dao je i Šakota senior. 

Izabrane vesti

Poznati košarkaški trener Dragan Šakota opredelio se da tipuje na nekoliko fudbalskih utakmica s namerom da uveća dosadašnju MOZZARTOVU sumu novca koja je otišla u dobrotvorne svrhe. 

Šakota, koji je tokom veoma bogate karijere trenirao veliki broj klubova, kao prvi par odabrao je meč iz Premijer lige, Midlzbro - Čelsi. Plavci dišu za vrat vodećem Liverpulu, igraju dobro, uz kiks sa Vest Hemom. Domaći su pokazali zube favoritima, remizirali su sa Sitijem i Arsenalom, pa treba biti oprezan. Međusobni skor ova dva kluba je 5-5-18 u korist tima sa Stamforda. Čelsi je dobio poslednjih pet utakmica, a da nije primio gol od Midlzbroa.
„MOZZART kombinazzija se čini kao pravo rešenje za ovaj meč, X2&2+“, započeo je humanitarno tipovanje stariji Šakota

Nekadašnji trener Zadra, Cibone, PAOK-a, Arisa, AEK-a, Olimpijakosa, Zvezde… za drugu utakmicu odabrao je par iz Francuske, Sent Etjen - Nica. Domaći imaju najviše remija u ligi u kojoj se na čelu nalazi upravo Nica koja je upala u krizu, dva povezana poraza. Sad se očekuje povratak na pobednički put, ali neće biti lako jer domaći imaju pet pozitivnih rezultata.
„Okušaću sreću sa golovima, 2+.“

Šakota  ima i bogato iskustvo u radu sa reprezentativnom selekcijom Srbije, a za treći meč odabrao je duel iz Serije A, Atalanta - Roma. Vučica je druga, Atalanta peta. Domaći su dobili četiri uzastopna meča. I Roma ima pet pozitivnih ishoda, pobede i remiji, uz dosta golova.
„Ponovo igram 2+.“

Menadžer AEK-a sledeću utakmici odabrao je iz lige Hrvatske, Slaven - Rijeka. Riječani su ubedljivo prvi, domaći pri dnu tabele. Tim sa Kantride je u super seriji pa se i sad očekuje lagani trijumf.
„Sigurniji su mi golovi, 2+.“

I za kraj dobrotvornog tiketa u podne Dragan Šakota odabrao je utakmicu iz Holandije, Fajenord - Cvole. Domaći su prvi, gosti jedanaesti, ali su poslednjim rezultatima pokazali da su u formi. Čuveniji klub je u rezultatskoj krizi, pa je možda bolje odigrati na golove.
„Ponovo MOZZART kombinazzija 1X&3+“, zaključio je MOZZARTOVO dobrotvorno tipovanje Dragan Šakota, koji će eventualni dobitak usmeriti za BELhospice, prvu specijalizovanu dobrotvornu organizaciju u Srbiji koja pruža palijativno zbrinjavanje pacijentima sa malignim bolestima.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket, i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

bet analizaDragan Šakotahumanitarni tiketKlađenje u humanitarne svrhesportsko klađenjetiket u podne

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara