Humanitarni tiket u podne: Hristina Popović tipuje za Podrži život

Vreme čitanja: 4min | sre. 02.05.18. | 10:25

Poznata glumica veruje da će i u revanšu Rome i Liverpula biti golova!

Glumica Hristina Popović svoju ulogu u “Humanitarnom tiketu u podne” odigraće drugog prazničnog dana. Hristina će potencijalni dobitak u plemenitom listiću usmeriti ka fondaciji “Podrži život” koju naša kompanija donira na mesečnom nivou, ali i kroz dobrotvorni tiket.

Pored Humanitarnog tiketa naša kompanija ima niz društveno odgovornih akcija. Poseban odjek izazvala je akcija “100 terena za jednu igru” koja se nastavlja svečanim otvaranjem još dva terena. Prošlu godinu smo zaključili sa 56 obnovljenih i svečano otvorenih terena.

Izabrane vesti

Naredna akcija je donacija televizora. Oko 1.000 aparata donirano je bolnicama i školama, poslednjih 400 je usmereno za VMA i ostale vojne zdravstvene ustanove u Srbiji.

Doniramo i sportsku opremu u akciji “Novi dresovi za nove šampione”. Veliki broj kompleta otišao je za više od pedeset klubova. Uglavnom manje afirmisanih, iz manjih sredina!

Postali smo i generalni sponzori studentskog sporta na BU, što je takođe izazvalo pozitivne reakcije, posebno među beogradskim studentima, sportistima…

Pomažemo fondaciju “Budi human”, paraolimpijce, košarkaše u zemlji i regionu, što i priliči regionalnom lideru u našoj branši, rukometaše, vaterpoliste, borilačke sportove, subotičku “Kolevku”. Bili smo učesnici akcije “Bitka za bebe”. MOZZART je bolnicama donirao i aparate za ispitivanje sluha kod beba.

U dobrotvornom listiću imali smo ukupno 116 poznatih ličnosti sa dobitnim kombinacijama. Kompanija MOZZART je samo u ovoj akciji na preko 50 adresa donirala ravno 6.664.560,00 dinara.

I da pomenemo plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević i Milica Mandić. Dakle, sedamnaest članova kluba 100.000.

Našim dobrotvornim aktivnostima nema kraja…

ODIGRAJ TIKET HRISTINE POPOVIĆ

Sada ima reč Hristina.

Prva utakmica na dobrotvornom listiću je revanš meč polufinala Lige šampiona, ROMA - LIVERPUL. Međusobni skor je bez remija, a na strani jeVučice, 3:0:2. Roma je posle tri pobede nad rivalom skoro doživela brodolom na Ostrvu, 5:2. Da li se može sustići rival i izboriti plasman u finale? Spal i Kjevo su poraženi od Rome u Seriji A. Liverpul je posle briljantne utakmice sa večerašnjim rivalom odigrao mršavih 0:0.
Biće golova, sigurna sam pa igram GG&3+”.

Sad prelazimo na evropski ligaški fudbal, Švedska, SIRIJUS - AIK. Gosti imaju maksimalan učinak sa rivalom, iz četiri meča, četiri trijumfa. AIK ima niz protkan pobedama i nerešenim ishodima. U poslednjih pet utakmica Sirijus je doživeo tri totalna neuspeha.
Serija AIK-a se nastavlja. Igram dvojku”.

Sledeća destinacija po želji naše gošće je Južna Koreja. Dva meča, ĐONBUK - DEGU ( međusobni skor 13:4:4) odnosno SUVON – ULSAN (15:9:15). Đunbuk je lider, rivali su fenjeraši. Domaći imaju niz od deset trijumfa sa samo tri primljena gola. Degu je sa 4:1 izgubio svoj poslednji susret.
Tri plus”.

SUVON - ULSAN kao poslednja utakmica na Hristininom i MOZZARTOVOM plemenitom listiću. I naša poznata glumica odigrala je 1X&2+. Domaći su drugoplasirani sa šest bodova viška u odnosu na rivala. Suvon je niz od četiri pobede prekinuo porazom. Ulsan nema poraz u svih pet poslednjih duela. Istorija kaže, 15:9:15.
Jedan, iks, uz dva plus”, reči su naše glumice Hristine o kojoj dodajemo.

Hristina Popović je srpska glumica. Na Filmskom festivalu u Puli 2012. godine nagrađena je Zlatnom arenom za najbolju glumicu u filmu manje produkcije za ulogu u filmu “Parada” Srđana Dragojevića.

Hristina Popović je kćerka balerine, koreografkinje i glumice Sonje Vukićević. Studirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti Univerziteta u Beogradu u klasi profesorke Mirjane Karanović Univerzitetu Braća Karić, a prethodno je upisala nemački jezik na Filološkom fakultetu.

Prvu ulogu ostvarila je sa samo sedam godina u predstavi Čekajući Godoa, u kojoj je igrala zajedno sa Predragom Mikijem ManojlovićemŽarkom LauševićemSlavkom Štimcem i Miodragom Krivokapićem. Na filmu je debitovala 1991. godine u filmu “Noć u kući moje majke”, i od tada je glumila u filmovima “Dezerter” , “Tango je tužna misao koja se pleše”, “Kordon”, “Skoro sasvim obična priča”, “Jug- jugoistok”, “Beli lavovi”, “Oktobar”,  “Parada”…

Igrala je i u televizijskim serijama “Vratiće se rode” i “Ulica lipa”, “Komšije”…

Zajedno sa hrvatskim glumcem Bojanom Navojecom ima kćerku Luču, rođenu 5. januara 2012.

I da vas podsetimo da donacije u Humanitarnom tiketu u podne idu i u Republiku Srpsku…

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg dobrotvornog kladioca Hristine Popović dobitak će biti doniran i za  Dom za starija lica Miran život, Gradiška u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 12:00 4739 JKO 1 Jeonbuk M. - Daegu ug 3+ 1,50
Sre 12:30 4741 JKO 1 Suwon Bluewings - Ulsan kmb 1X&2+ (-) 1,60
Sre 20:45 6406 Roma - Liverpool tgg gg3+ 1,47
Sre 19:00 5409 ŠVE 1 Sirius - AIK ki 2 1,70
Ukupna kvota6,00

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠE: Đurđe MEČANIN
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

sportsko klađenjebet analizaKlađenje u humanitarne svrhehumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara