""
""

Humanitarni tiket u podne: Mihajlo Andrić tipuje za Dom za decu i omladinu Drinka Pavlović

Vreme čitanja: 5min | sre. 22.11.17. | 12:00

Košarkaš Partizana odigrao je četiri MOZZARTOVE kombinazzije!

Plemenito tipovanje u društveno odgovornoj akciji kompanije MOZZART “Humanitarni tiket u podne”, u ovoj radnoj sedmici, započela je sjajna glumica Anđelka Prpić i ona je predvidela gol manje na utakmici Eibar-Betis. Anđelka je odigrala od dva do četiri gola, a susret je okončan pobedom domaćih od 5:0. Tako nam je izmakla donacija za Institut za onkologiju u visini od 120.000 dinara. Potom je humanitarni tiket sastavila druga Zvezdina zvezda Dragoslav Šekularac, a danas smo promešali karte sa jednim članom crno-bele porodice, krilom Partizana, Mihajlom Andrićem.

Izabrane vesti

Pre nego što započnemo tipovanje možemo se  osvrnuti na dosadašnje rezultate Humanitarnog tiketa u podne. Imali  smo 71 humanitarnog kladioca sa dobitnim listićem koji su MOZZARTU pomogli, da iz sopstvenih izvora, donira ravno 4.742.815 dinara.

Polako, ali sigurno bližimo se i petom doniranom milionu!

Na listi dobitnika vodi novinar i pisac Vanja Bulić sa iznosom od 351.025 dinara koje je Mozzart po Vanjinoj želji donirao Zavodu za vaspitanje dece i omladine Beograd. Iza dragog Vanje sledi poznati muzičar Momčilo Bajagić Bajaga sa dobitkom od 184.426 dinara, a koji je Bajaga usmerio, a MOZZART donirao, Topčiderskoj crkvi Svetih apostola Petra i Pavla-tačnije narodnoj kuhinji. Treću poziciju drži košarkaš Uroš Tripković po kome je i jedan obnovljeni teren u MOZZARTOVOJ akciji “100 terena za jednu igru” dobio ime. Uroš je istipovao fenomenalnih 170.067 dinara.

 Da napomenemo da je novac između ostalog doniran: fondacijama Budi human, Podrži život, Institutu za majku i dete, KK Ikar, Domu u Veterniku, Tiršovoj, Zvečanskoj, Nurdoru, udruženju Život, Petnici, SOS Dečjem selu u Kraljevu, Zvončici, Zvončici, udruženju Koš za sreću, Domu kulture u Ravnom selu, Spomenku iz Pančeva, Bolnici u Lazarevcu, Radost deci, Sivom domu u Kruševcu, Veri Blagojević u Banji Koviljači, Gitrosu, Belom štapu, Bolnici u Šapcu, Topčiderskoj crkvi, Domu Petar Radovanović u Užicu…itd.

Naravno da pored „Humanitarnog tiketa u podne“ kompanija MOZZART ima niz društveno odgovornih akcija. To su: “100 terena za jednu igru” u kojoj obnavljamo 100 košarkaških igrališta širom Srbije.  Jubilarno 50. obnovljeno i otvoreno bilo je čuveno čačansko Želovo igralište, a tu svečanost su svojim prisustvom uveličali Dragan Kićanović, Duda Ivković, Željko Obradović...Jedan od sledećih renoviranih terena bio je u bloku 45 koji je svečano otvorio predsednik nacionalnog Saveza Predrag Danilović, a prisutni su bili  Neša Ilić i Branko Lazić. Potom je i Novi Pazar dobio novi teren koji je otvorio Mirsad Jahović po kome je igralište i dobilo ime, 55. ukupno obnovljeno. Ubrzo je renovirano i svečano otvoreno igralište Milan Gurović u Novom Sadu, ukupno 56. 

Potom sledi akcija, “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. KMF Borac iz Čačka dobio je dve Mozzartove garniture. Pred početak studentske lige Beogradskog univerziteta, kompanija Mozzart je u okviru društveno odgovorne akcije “Novi dresovi za nove šampione”, obradovala i rukometni tim sportskog društva Električar sa dve nove garniture dresova.

 Pomažemo humanitarne fondacije Podrži život, Budi human, subotičku „Kolevku“, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, košarkaše…

Kad smo kod košarke pomagali smo i pomažemo košarku u Srbiji i regionu, klubove iz Čačka Borac i Železničar. Bili smo naslovni sponzori KLS lige Srbije, članovi sponzorskog pula ABA lige. Učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe”, Mozzart je porodilištima donirao prvo veliki broj inkubatora, a potom i aparate za proveru sluha kod naših najmlađih…

Kompanija Mozzart nastavlja da pomaže i lokalne zajednice (u planu je velika akcija donacije televizora u saradnji sa ministarstvima prosvete i zdravlja), zatim mlade talente Grada Beograda u organizaciji istoimene fondacije, a u planu je i još mnogo drugih projekata koji će u narednom periodu biti fokus Sektora korporativnih komunikacija. Obradovaćemo još mnogo klubova iz nižih rangova takmičenja novim dresovima, obnovićemo još košarkaških terena i nastojaćemo da pomognemo što većem broju i pojedinaca i organizacija kako bismo zajedno učinili svet oko nas boljim.

Nastavljamo sa akcijama o kojima smo govorili. Novost je donacija 1.500 televizora s naših uplatno-isplatnih mesta koje ćemo rasporediti u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije.

ODIGRAJ MIHAJLOV TIKET

Da krenemo sa plemenitim tipovanjem i vidimo šta je Mihajlo Andrić odigrao na današnjem humanitarnom tiketu. Srećno Miha!

Prva utakmica naravno dolazi iz Lige šampiona, KARABAH – ČELSI. Plavci imaju bod manje od u grupi vodeće Rome. Čelsi ima četiri pobede, u poslednjih pet utakmica, i poraz od Vučice. Karabah nije loš, tri trijumfa i remi sa Atletikom. Englezi su bili ubedljivi protiv tima iz Azerbejdžana jer su u prvom meču slavili sa 6:0.

Odabrao sam MOZZARTOVU kombinaciju dva uz dva do četiri gola”, kaže za Mozzart Sport Mihajlo Andrić.

Miha je za drugi par odabrao duel između BAZELA i MANČESTER JUNAJTEDA. Taktika je ista 2&2-4 gola. Đavoli u grupi A imaju maksimalan učinak od 12 poena, uz samo jedan primljen pogodak. Švajcarci imaju duplo manje poena. Bazel je bio ubedljiv u poslednjem meču protiv Siona, 5:1. Junajted je porazio Njukasl, ali je pre toga izgubio od Čelsija. Međusobni skor glasi 1:2:2.

Dvojka uz dva do četiri gola”.

Krilo Partizana odabrao je još jednu utakmicu iz elitne lige, ANDERLEHT – BAJERN. Belgijanci su poslednji u grupi B, bez bodova i datog gola. U nacionalnoj ligi igraju dobro. Bavarci imaju deficit od tri boda za vodećim PSŽ-om. Imaju pozitivan niz od pet duela. Istorija međusobnih okršaja, 1:1:3. Poslednji meč je završen sa 0:3.

“Ista meta, isto odstojanje, 2&2-4 gola”.

U današnjem Humanitarnom tiketu u podne napravili smo mali izuzetak samo zato što je Miha član crno-bele porodice, pa smo odobrili da odigra sutrašnju utakmicu koju igraju kolege iz fudbalske sekcije, Liga Evrope, PARTIZAN – JANG BOJS. Beograđani imaju pet bodova, dva više od rivala. Švajcarci u pet mečeva imaju četiri pozitivna rezultata i samo poraz od ukrajinskog Dinama. Đukićevi puleni su ostvarili poslednjih pet pobeda. Dva tima su jedinu utakmicu odigrala bez pobednika, 1:1.

Kombinujem jedinicu uz dva do četiri gola, 1&2-4 gola”, zaključio je Mihajlo Andrić koji tipuje za Dom za decu i omladinu Drinka Pavlović, Koste Glavinića 14, 11000 Beograd (Savski Venac). 

Par rečenica o današnjem gostu koji je podržao MOZZARTOVU društveno odgovornu akciju.

Član je Partizana od mlađih selekcija. U sezoni 2012/2013 priključen je prvom timu kluba iz Humske. Sa Partizanom je osvojio dva nacionalna prvenstva (2013. i 2014. godine).
 Igrao je za juniorsku i mladu reprezentaciju Srbije. Na Svetskom prvenstvu u basketu 3 na 3, za igrače do 18 godina, osvojio je zlatnu medalju.

 Sa reprezentacijom Srbije osvojio je po bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu do 18 godina (2012.) i Evropskom prvenstvu do 20 godina (2014.), kao i srebrnu na Svetskom prvenstvu do 19 godina (2013).

I da pružimo važnu napomenu…

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg dobrotvornog kladioca Mihajla Andrića dobitak će biti doniran i za  Dom za lica sa invaliditetom, Prijedor, u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

* Kvote prikazane u rubrici bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketMihajlo AndrićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara