""
""

Humanitarni tiket u podne: Milan Kalinić tipuje za Institut za onkologiju i radiologiju

Vreme čitanja: 3min | sub. 29.04.17. | 11:58

Popularni glumac i voditelj, ali i pilot, hrabro gađa keca protiv Bajerna

Milan Kalinić, glumačko dete profesora Ivana Bekjareva je današnji gost plemenite akcije kompanije MOZZART „Humanitarni tiket u podne“. Osim što se bavi glumom, Milan je i odličan TV voditelj. S obzirom na to da u sebi nosi veliku dozu empatije, bilo je očekivano da se s velikom radošću odazove našem dobrotvornom pozivu. Kao glumac, debitovao je u filmu Ptice koje nikad ne polete, a igra i u najnovijem filmu Vrati se Zone režisera Juga Radivojevića. Milan očekuje da će pogoditi sve tipove koje je odigrao i veruje da će uz naš zajednički, dobrotvorni rad sve ptice poleteti.

Naš kolega posebno je „slab“ prema deci oboleloj od najteže bolesti pa je rešio da dobitak, ukoliko ga bude, usmeri za Institut za onkologiju i radiologiju Srbije, ciljano za dečje odeljenje.

Izabrane vesti

Rado je saslušao i činjenice koje su u vezi sa društveno odgovornim poslovanjem kompanije MOZZART i jednoj od naših dobrotvornih akcija „Humanitarni tiket u podne“.

Trenutno smo na 47 dobitnika koji su usmerili, a MOZZART donirao sredstva, na skoro 40 adresa. Ukupno je donirano tačno 3.149.462 dinara, a poslednji dobitnik, dobitnica, bila je pevačica Ana Bekuta.

Kalinić je želeo i da postavi novi rekord MOZZARTOVOG plemenitog listića koji drži Vanja Bulić i iznosi 351.025 dinara.

Srećno, Milane!

Prva utakmica na tiketu poznatog voditelja i glumca dolazi iz Premijer lige, VBA - LESTER. Bodovna razlika između dva takmaca iznosi sedam poena. Domaći su savladali Arsenal, remizirali s Junajtedom i potom pali. Imaju tri poslednja poraza. Lisice su se uzdigle, potom doživele i neki poraz, a poslednje imaju dva nerešena ishoda.
„Kombinovaću GG sa 3+“, kaže za naš portal Milan Kalinić.

Glumac i sa dasaka koje život znače u JDP-u, pozorištu Boško Buha i Zvezdara teatru i dalje se zadržao na Ostrvu gde ga je kladilački instikt naveo da odigra meč KRISTAL PALAS - BARNLI. Pobede nad Čelsijem, Arsenalom i Liverpulom vodu skreću na vodenicu domaćih. Uostalom gosti su i nešto slabije rangirani, mada imaju samo dva boda deficita. Međusobna statistika je ujednačena...
„Odigraću prelaz iz keca u kec.“

PREPIŠI KALINIĆEV TIKET

Kalinić koji je završio i pilotsku Akademiju u Vršcu okrenuo se utakmici koja dolazi iz Francuske, MONAKO - TULUZ. Kneževi vode bitku sa PSŽ-om za prevlast na liderskoj poziciji. Tuluz je u zlatnoj sredini. Monako je dobio poslednjih šest okršaja. I Tuluz nije puno gubio mečeve, uglavnom je remizirao u poslednjih pet utakmica. Monako ima bolji skor sa rivalom, 14 pobeda i 13 remija.
„Pokušaću s golovima, 2+, ali u drugom poluvremenu.“

Zapažene voditeljske role imao je u televizijskim emisijama Leteći start, Ruski rulet, Sve za ljubav, a kao četvrtu utakmicu na plemenitom MOZZARTOVOM tiketu naš gost je odabrao duel iz Serije A TORINO - SAMPDORIJA. Kad igra Torino obično se vidi mnogo golova. Slična je situacija i s klubom iz Đenove. Domaći su dobili poslednji meč, gosti su bili na štitu. Sampdorija je 11 puta bila bolja od rivala, ali Milan ima drugo viđenje.
„Kombinazzija iz iksa u keca sa tri do pet golova.“

Naš gost se dokazivao kao voditelj i glumac u Velikom bratu, Izađi na crtu, Plesu sa zvezdama, predstavi Pevaj brate… Poduži je spisak, ali se na kraju hrabro odlučio da odigra protiv Bajerna. Utakmica Bundeslige, VOLFZBURG - BAJERN. Po mišljenju našeg humanitarnog kladioca, Bavarci se još nisu oporavili od mečeva s Realom. Usledio je i remi s Majncom. Volfsburg mora da beži iz opasne zone. Tradicija je stvarno ubedljivo na strani gostiju koji su 36 puta slavili u međusobnim mečevima.
„Igram keca“, zaključio je plemeniti tiket glumac Milan Kalinić koji će dobitak usmeriti ka Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, ciljano za dečje odeljenje.

 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 16:00 2004 ENG 1 WBA - Leicester tgg gg3+ 2,20
Sub 18:30 2005 ENG 1 Crystal Pal. - Burnley pk 1-1 2,55
Sub 17:00 5003 FRA 1 Monaco - Toulouse 2ug 2+ 1,53
Sub 20:45 1002 ITA 1 Torino - Sampdoria kmb X-1&3-5 (-) 8,00
Sub 18:30 3007 NEM 1 Wolfsburg - Bayern ki 1 7,00

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizahumanitarni tiketMilan Kalinićsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara