""
""

Humanitarni tiket u podne: Slavoljub Muslin tipuje za SOS Dečje selo Preševo

Vreme čitanja: 3min | sub. 28.01.17. | 12:00

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije nanizao šest jedinica i dve dvojke!

Selektor Orlova Slavoljub Muslin našao je vremena pred put u San Dijego, gde će naš nacionalni tim, sastavljen od superligaških igrača, u nedelju od 22.00 odigrati prijateljsku utakmicu sa selekcijom SAD-a, da se priključi MOZZARTOVOM humanitarnom karavanu i sastavi dobrotvorni listić. Potencijalni dobitak Muslin je usmerio za SOS Dečje selo u Preševu.

Izabrane vesti

Inače, kompanija MOZZART se ponaša kao i sve društveno odgovorne firme pa pored mnogobrojnih humanitarnih kampanja u kojima je učestvovala i sama priređuje plemenite akcije.

Jedna od njih je i „Humanitarni tiket u podne“, u kojoj je donirano preko dva i po miliona dinara, a selektor Muslin je tipovao na sledeći način...

Prvo su se na tiketu našle utakmice iz Francuske gde se Slavoljub dokazivao i dokazao prvo kao igrač, ali i kao trener. LION - LIL, sudar četvrtog i 14. na tabelu. Lion ima pozitivnu seriju koju je samo presekao Kaen. Lil je ostvario dva remija. Međusobna statistika glasi 14-13-17 u korist Lila.
„Odigraću jedinicu, protiv svog nekadašnjeg kluba“, kaže na početku tipovanja za MOZZART Sport Slavoljub Muslin.

Pored Lila, Muslin je kao igrač u Francuskoj nastupao za Brest i Kaen, a kao drugu utakmicu iz zemlje Galskih petlova odabrao je meč REN - NANT. Domaći imaju četiri boda više od rivala. Ren je remizirao, a Nant izgubio poslednju utakmicu. Statistika međusobnih duela je na strani Nanta, ali poslednja tri meča pripala su Renu.
„I ovde bih odigrao keca na Ren.“

Muslin, koji je igrao u Zvezdi s veličinama poput Džajića, Petrovića, Savića, i trenirao je crveno-bele i to u dva navrata, prešaltao se na Apenine. Odigrao je takođe dve utakmice na kojima je siguran da će doći jedinice. Prvi meč iz Serije A je LACIO - KJEVO. Lacio je četvrti i ima 15 bodova više od rivala. Domaći imaju tri pobede, ali i poraze od Intera i Juventusa. Leteći magarci su u minus fazi sa pet uzastopnih poraza. U međusobnim susretima najviše je bilo utakmica u kojima su podeljeni bodovi, a poslednji meč takođe je završen bez pobednika.
„Ipak, sad bih prednost dao Laciju, kec.“

Kao igrač Slavoljub je tri puta bio prvak stare Jugoslavije, a na MOZZARTOV humanitarni tiket stavio je još jedan duel sa Čizme, INTER - PESKARA. Gosti drže fenjer Serije A, uz to imaju samo jedan remi u poslednjih pet mečeva. Neroazuri su u furioznoj seriji od pet pobeda. I statistika međusobnih susreta je na strani Intera pa je više nego jasno šta je selektor Srbije odigrao.
„Još jedan kec, verujem u Interovu seriju.“

Kao trener naš selektor je osvajao prvenstva Maroka, SR Jugoslavije, SiCG i šampionat Bugarske, a na dobrotvornom tiketu našao je mesto za tri utakmice iz Bundeslige. Prvo VERDER - BAJERN. Ekipa iz Bremena pored dva neuspeha ima tri remija u poslednjih pet utakmica. Bajern je lider sa poslednjih pet trijumfa. Statistika međusobnih mečeva ubedljivo je na strani Bavaraca, na poslednjih pet utakmica nisu primili nijedan gol od Verdera.
„Dvojka na Bajern.“

Potom je Muslin pronašao još dve jedinice na utakmicama Bundeslige. Mečevi RB LAJPCIG - HOFENHAJM i LEVERKUZEN - MENHENGLADBAH. RB je malo posustao, ali je drugi, gosti su treći i u sjajnoj seriji bez prvenstvenog poraza ove sezone. Jedini susret dva kluba završen je bez pobednika - 2:2. Leverkuzen bolje stoji od Borusije, Aspirini su nanizali tri trijumfa i statistika je na njihovoj strani. Poslednja dva međusobna okršaja dobila je Borusija, ali to nije pokolebalo selektora.
„Odigraću jedinice na RB i Leverkuzen.“

Muslin, čiji je zadatak da odvede Orlove na Mundijal 2018. godine u Rusiju, za kraj humanitarnog tiketa odabrao je još jednu dvojku sa Iberijskog poluostrva. Utakmica ALAVES - ATLETIKO. Madriđani su četvrti, imaju dva nerešena rezultata, a pre toga dve pobede. Začuđujuće, Alaves ima pobedu više u međusobnim duelima 4-2-3, a poslednji meč je okončan podelom bodova.
„Verujem u izabranike Dijega Simeonea i igram dvojku“, zaključio je MOZZARTOV humanitarni tiket selektor Slavoljub Muslin koji će eventualni dobitak usmeriti za  SOS Dečje selo Preševo.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnica sastavljala tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin 


tagovi

humanitarni tiketKlađenje u humanitarne svrhemeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara