Humanitarni tiket u podne: Vladimir Jovanović tipuje za lečenje Stefana Grozdanovića

Vreme čitanja: 4min | čet. 17.09.20. | 11:35

Trener Mega Bemaksa koketira sa Partizanovim prelazom, čekajući X-2

Na liniji slobodnih bacanja “Humanitarnog tiketa u podne”, od ovog trenutka analiziramo šta je to uradio Vladimir Jovanović, trener košarkaša Mega Bemaksa. Za oko zapada njegov surovo jak prelaz Partizana, odnonso očekivanje da na utakmici sa Sfintulom dođe X-2! Samo ovaj tip težak je kvote 4,30, što definitivno na željeni nivo podiže ukupan koeficijent tiketa koji je mimo ove igre sazdan od još tri sigurice.

Elem, Vlada Jovanović će ovim igrama pokušati da pomogne lečenju dečaka Stefana Grozdanovića (2009), koji boluje od cerebralne paralize. Pomozimo Stefanu da hoda, smeje se i uživa u životu, uz napomenu da je za svaku njegovu terapiju u Turskoj potrebno po 3.000 evra.

Izabrane vesti

Krećemo od danskih drugoligaških sastava, sa utakmice FREDERICIJA – FREMAD AMAGER. Gosti su u prvom kolu dali šest, a Fredericija dva gola. Ipak, valja znati da je domaćin ovog meča poslednji međusobni okršaj u junu dobio da 3:1. Pre toga u februaru slavio je Fremad sa 4:2. Reč je o okršaju egal timova, uz konstataciju da su GG ishodi na njihovim mečevima prilično izgledni.

„Igram GG“, reče nam Vladimir Jovanović, nadajući se da će krenuti putem kojim je prekjuče prošla Vanja Savić, koja je sastavila 213. dobitni listić koji je prosledila za lečenje dečaka Pavla Tasića.

Naredni meč vodi nas na okršaj LOKOMOTIV PLOVDIV – TOTENHEM. Šta reći, sem da su Pevci apsolutni favoriti, uprkos poraza od Evertona u prvom kolu Premijer lige. Bugari su tehnički dosta tanji, što dokazuje i njihov nedavni poraz od Ludogoreca pri konačnih 3:1. U svakom slučaju, ovo je jedan od susreta gde može biti nešto više golova, ali je teško verovati da će tim iz Plovdiva moći da načini podvig.

„Dvojka na Totenhem“...

Sledi glavni meč dana, odnosno susret SFINTUL – PARTIZAN. Biće ovo drugi put u istoriji da Parni valjak igra protiv tima iz Moldavije, jer pre tačno 15 godina igrao je sa Šerifom u kvalifikacijama za Ligu šampiona i dobio je obe utakmice sa po 1:0. Pa da vidimo, može li Stanojević sada da upotrebi Sadika kao keca iz rukava. Naime, koliko god Partizan bio u nestabilnoj formi, sa novim trenerom, koji je tek preuzeo kormilo, Sfintul George je daleko po kvalitetu od tima koji bi mogao da ugrozi crno-bele.

„Biram prelaz X-2”, poručio nam je Jovanović, nadajući se da će uz ovu igru uspeti da podigne iznos naših ukupnih donacija u “Humanitarnom tiketu u podne” koji u ovom iznosi 16.299.489 dinara.

Poslednji par trenera Mega Bemaksa vodi nas na susret KUKEŠI – VOLFSBURG. Albanci su u kvalifikacijama za Ligu Evrope savladali Slaviju iz Sofije sa 2:1. Čini se da su Nemci ti koji će taj njihov polet saseći u korenu, jer i prošle sezone sedmoplasirana ekipa sa bundesligaških terena za njih je sila kojoj se ne može stati u kraj. Ishod meča deluje izgledno, a u pitanje treba dovesti samo moguć broj postignutih golova.

„Prelaz 2-2“, zaključio je Vladimir sklapajući korice Mozzart Sport liste.

Inače, naš današnji gost rođen je u Čačku, tamo gde košarkaška lopta čini da ceo grad živi za nju. Njegov razvojni put vrlo je zanimljiv. Vlada je posle vođenja mlađih klupskih selekcija Borca, Zemuna i Partizana, 2005. godine postao pomoćni trener u Partizanu, a 2010. trener prvog tima. Za dve sezone sa Partizanom osvojio je pet trofeja, konkretno jednu Jadransku ligu, dve titule u Srbiji i dva Kupa Radivoja Koraća.

Posle Partizana vodio je Donjeck, Igokeu, bio pomoćni trener u reprezentaciji Crne Gore, da bi 2016. godine došao u Lokomotivu Kubanj gde je prvo bio koordinator mlađih selekcija kluba, da bi potom postao pomoćni trener, a zatim i prvi trener kluba do marta 2019. godine. Zatim je radio u Kini i Japanu.

Jovanović je uspešno vodio i M18 i M20 selekcije Srbije, pošto je sa reprezentacijom do 18 godina dva puta bio šampion Evrope, 2009. u Francuskoj i 2017. u Slovačkoj.

Želimo mu svu sreću u nastavku dalje karijere, ali Vladimira Jovanovića ne puštamo sa terena “Humanitarnog tiketa u podne” bez prosleđenih tipova za MOZZART svet preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Vladimir Jovanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu banjalučkog Dnevnog boravka za decu i omladinu sa autizmom “Deca svetlosti”. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,44, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaVladimir JovanovićMega Bemaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara