""
""

I? Igrač godine je... Fertongen i Aspilikueta pre Dijega Koste?! Kante ili Azar? (ANKETA)

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.05.17. | 10:57

Čudan izbor kandidata za najboljeg fudbalera Premijer lige

U izboru kolega je pobedio Ngolo Kante. Njega su igrači izabrali za najboljeg u ovoj sezoni Premijer lige, a sada je obelodanjena i lista kandidata u izboru samog takmičenja.

Izabrane vesti

Premijer liga je saopštila imena osmorice kandidata koji konkurišu za titulu najboljeg fudbalera engleskog šampionata u ovoj sezoni. U finalni krug su ušla po trojica fudbalera Čelsija i Totnhema, i po jedan iz Arsenala i Evertona.

Iz šampionskog tima Čelsija za nagradu konkurišu Eden Azar, Ngolo Kante i Sezar Aspilikueta. Dakle, nema Dijega Koste koji je postizao ključne golove u borbi za titulu, ali je tu španski defanzivac. Iako Aspilikueta ima odličnu sezonu, poprilično je iznenađenje da se našao na ovoj listi pre Koste, pa čak i Nemanje Matića. Azar je prvi favorit za nagradu, a Kante brani nagradu osvojenu prošle sezone u Lesteru

Kao i u borbi za titulu, najveći konkurenti Plavcima su igrači Totenhema. Očekivano, tu su Dele Ali i Hari Kejn, ali i štoper Jan Fertongen što je iznenađenje jednako kao u slučaju Aspilikuete.

Na listi su Aleksis Sančez i Romelu Lukaku koji su golovima nosili na leđima svoje timove. Sve osim pobede Azara ili Kantea bi bilo veliko iznenađenje. Objavljena je i lista šestorice trenera koji konkurišu za zvanje najboljeg startega Premijer lige u sezoni. Tu su Anotnio Konte, Maurisio Poketino, ali i tvorci sjajnih rezultata u „malim“ klubovima: Edi Hau (Bornmut), Šon Dajš (Barnli), Toni Pjulis (VBA) i Pol Klement koji je sačuvao Svonsi u Premijer ligi.

(FOTO: Action images)


tagovi

Aleksis SančezAntonio KonteArsenalBarnliČelsiCezar AspilikuetaDele AliEden AzarEngleskaEvertonEvropaHari KejnJan FertongenMaurisio PoketinoNgolo KantePol KlementPremijer ligaRomelu LukakuŠon DajšToni PjulisVest Bromvič Albion

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara