"Ko će gde?"
"Ko će gde?"

Mani ono sutra ćemo, da vidimo koga možemo da na leto kupimo bez dinara obeštećenja

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.01.14. | 12:42

Levandovski, Vidić, Teri, Eto, Pirlo... Svima nima na kraju sezone ističe ugovor

Ko će gde?"Sve što možeš danas, ostavi za sutra", pošalica je koju ovde na Balkanu rabimo možda i previše, ali oni najbogatiji imaju dovoljno novca, a i ljudi da gledaju i unapred. A kad je već tako, red je da se podsetimo ko bi sve na kraju sezone mogao da promeni sredinu bez obeštećenja i pod stare dane "izboksuje" još jedan dobar ugovor.

Uostalom, glasine o tome slušaćemo u mesecima koji su pred nama. Jer, svi oni koji će na leto ostati bez ugovora već od danas mogu da slobodno pregovaraju sa zainteresovanim kupcima.

Izabrane vesti

Specijalizovani portal Transfermarkt.de dao nam je štivo za dumanje i predstavio listu od 20 najvrednijih igrača koji će na kraju sezone biti slobodni.

Prvi na listi je Robert Levandovski, iako se, najavljuju mediji u Poljskoj, očekuje da u narednim danima Bajern i zvanično objavi da će golgeter Borusije od leta igrati u Minhenu.

Interesantno je da je drugi na listi, sastavljenom na osnovu cena na tržištu, jedan golman – Igor Akinfejev iz moskovskog CSKA, a tu su i mnoga druga zvučna imena, iako to svakako nisu igrači na vrhuncu – Ćabi Alonso, Nemanja Vidić, Dijeo, Samjuel Eto, Bakari Sanja, Patris Evra, Džon Teri, Andrea Pirlo, Viktor Valdes.

Plus još nekoliko igrača koji su u najboljim fudbalskim godinama, poput asa Bešiktaša Manuela Fernandesa, defanzivnog veznog PSŽ-a Bleza Matuidija, napadača Liona Bafetimbija Gomisa ili udarne igle Hanovera Mame Dijufa.

Ima da se probere... Pa i da se sastavi paklen sastav od 11 igrača.

(FOTO: printscreen, transfermarkt.de)


tagovi

Viktor ValdesSamjuel EtoRobert LevandovskiPatris EvraPari Sen ŽermenNemanja Vidićmeđunarodni fudbalMame DijufIgor AkinfejevEvropaDžon TeriCSKA MoskvaČelsiĆabi AlonsoBorusija DortmundBlez MatuidiBesiktasBakari SanjaBafetimbi GomisAndrea Pirlo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara