Mirkoviću je sve jasno: Igra za zaborav! Fudbaler Partizana mora da zna kako se ponaša

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.02.19. | 16:28

"Pokazali smo kako ne bi trebalo da igramo", opisao je trener crno-belih generalnu probu protiv Mladosti

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Antalije)

Toliko slabo da se Grobarima, verovatno, diže kosa na glavi. Da je preko puta bio neki engleski premijerligaš, o pobedi bi se raspredalo danima, ali pošto je izvojevana nad bosanskohercegovačkim teško da će iko u Partizanu želeti da je se seća.

Izabrane vesti

Pogotovo zbog načina na koji je upisana. Jedva. Golovima iz penala i posle kornera. A što se tiče akcija? Ništa...

Priznaje to i Zoran Mirković.
"Igra za zaborav", precizira šef struke crno-belih posle 2:0 nad Mladosti iz Dobija, na kraju pripremnog perioda u Antaliji. "Moramo mnogo bolje. A kad sumiram dve sedmice u Turskoj, pokazali smo na nekim utakmicama model kako bi trebalo da igramo, a ovo danas je bilo kako ne bi trebalo".

Osim igre, za koju sam kaže da nije valjala, Bata ima zamerke i na reakcije pojedinih fudbalera. Najviše na Nemanju Nikolića, koji je pocrveno zbog dva žuta kartona u prvom, dok mu se u drugom poluvremenu ranije u svlačionci iz istog razloga pridružio Rikardo Gomeš.
"Igrač Partizana mora da zna kako se ponaša. I na terenu i van njega ne predstavlja samo sebe, već i klub, tako da ćemo razgovarati i na tu temu. Možemo sve da prebacimo na nervozu, ali moraju fudbaleri da imaju samokontrolu. Ipak igramo fudbal, a ne neki drugi sport".

Sa današnja dva, Partizanovi fudbaleri završili su pripreme sa čak pet crvenih kartona. A dali su četiri gola...
"Pribojavali smo se poslednjih dana specifičnih i dugačkih priprema, 14 dana smo u Beleku. Uvek poslednjeg dana mogu da se dese neke nepredviđene stvari. Osim rezultata, pozitivno može da bude i što se niko nije povredio. Videla se kod naših momaka njih velika nervoza, glavama su svi bili verovatno u Beogradu", dodao je Zoran Mirković.

Crno-beli u petak napuštaju Antaliju i letom preko Istanbula vraćaju se za Srbiju. Stručni štab im je dao slobodan vikend i naredni trening zakazao za ponedeljak, čime počinje uigravanje za prolećnu premijeru u Bačkoj Palanci.

Foto: Star sport


tagovi

Zoran Mirković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara