MOZZART i Ana Joković obradovali mališane vrtića u Vrčinu

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.02.19. | 15:33

Potpredsednica KSS i proslavljena košarkašica bila je uspešna u prognoziranju sportskih rezultata i u okviru naše akcije “Humanitarni tiket u podne” donaciju uručila vrtiću „Lane“

Sportsko znanje Ane Joković i želja da pomogne vrtiću „Lane“ iz Vrčina, rezultirali su sjajnim druženjem kada je proslavljena sportistkinja posetila mališane u vrtiću i uručila im laptop, kao i osam muzičkih mini-linija. Fenomenalan dobitak potpredsednica Košarkaškog saveza Srbije ostvarila je u našoj društveno odgovornoj akciji „Humanitarni tiket u podne“ kada je uspešno prognozirala sportske rezultate i sastavila dobitan listić.

Sa širokim osmesima i poklonima za goste koje su sami napravili, deca su uz plesnu tačku dočekala Anu Joković i tim kompanije Mozzart. Radovali su se ovoj poseti već danima, i muzičku tačku marljivo pripremali.
"Uvek sam presrećna kada nekome mogu da pomognem, posebno kada je reč o deci. Hvala kompaniji Mozzart koja me je drugi put ugostila u 'Humanitarnom tiketu' i omogućila da pomognem, ranije NURDORU-u,  a sada vrtiću 'Lane'. Zahvaljujem i ovim divnim ljudima iz Vrčina na gostoprimstvu i prelepoj atmosferi. Zajedno smo učinili pravu stvar i vrtić konačno ima svoj laptop i dovoljan broj muzičkih linija za sve radne jedinice", istakla je Ana Joković.

Izabrane vesti

Ona je naglasila da bi sve kompanije trebalo da slede Mozzartov primer društvene odgovornosti.
"Kao neko ko se čitavog života bavi košarkom, od srca čestitam na ogromnoj podršci koju kompanija Mozzart pruža sportu kroz obnovu terena, donaciju dresova malim klubovima, pomoć mladim talentima... Humanitarnim tiketima idu korak dalje, drago mi je što smo danas u vrtiću, jer su deca najvažnija".

Zahvalnost u ime vrtića izrazila je direktorka Vera Milanov i rekla da ih se godinama niko na ovaj način nije setio.
"Donacija kompanije Mozzart nam zaista znači, laptop i muzičke linije smo odavno želeli da nabavimo, ali je uvek nešto drugo bilo prioritet. Vaspitačima i deci je nova i kvalitetna oprema neophodna u radu, i sigurna sam da će sve aktivnosti sa decom sada biti podignute na viši nivo, a to nam je jedan od osnovnih ciljeva. Mališani su Anin dolazak sa nestrpljenjem očekivali, hvala joj što nas se setila. Naravno, hvala kompaniji Mozzart koja je sve omogućila jer ovo podsterk za sve nas", rekla je Vera Milanov.

U okviru društveno odgovorne akcije „Humanitarni tiket u podne“, koja je ugostila stotine poznatih ličnosti, do sada je u dobrotvorne svrhe otišlo gotovo 11.000.000,00 dinara. Košarkaška heriona Ana Joković se kao 147. uspešni plemeniti kladilac upisala na listu onih koji su novac usmerili ka različitim fondacijama, organizacijama, udruženjima, klubovima ili pojedincima kojima je potrebna pomoć.

FOTO: Branko STARČEVIĆ


tagovi

humanitarni tiketdonacijakompanija mozzartAna Joković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara