"scene iz Vranja"
"scene iz Vranja"

Nedelja u kojoj je srpski fudbal plakao - igrači Jagodine hteli da napuste teren u Vranju već u 60. minutu

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.05.17. | 09:15

Nikola Antić je, inače, kažnjen jednom utakmicom suspenzije

scene iz VranjaZa vikend je plakao Nikola Antić, koji je zbog navodnog psovanja sudije Srđana Obradovića kažnjen jednom utakmicom suspenzije, sredinom nedelje plakali su i fudbaleri Jagodine. Tu informaciju u izjavi za Večernje novosti otkriva trener Ćurana Vladan Petrović prisećajući se poraza u Vranju u kome je Dinamo posle zaostatka 0:1 na poluvremenu stigao do pobede od 2:1.

Tek pošto su Jagodincima isključena dva igrača i sviran penal duboko u sudijskoj nadoknadi...
"Velika je sreća da na ovoj utakmici nismo poveli 2:0 iako smo imali ozbiljne prilike, ne smem ni da zamislim šta bi se sve dešavalo", počinje Petrović priču za Večernje novosti i prelazi na detalje...
"Utakmica je produžena deset minuta, opravdano zbog brojnih prekida, penal je dosuđen u 94. i realizovan u 96, a kada smo mi promašili zicer u sedmom minutu nadoknade odmah je dosuđen kraj. Svi igrači su plakali posle utakmice u svlačionici. To mi je od svega što se dešavalo palo najteže".

Izabrane vesti

Posle meča gest Jagodinaca koji će se pamtiti. Fudbaleri gostujućeg tima seli su na teren u znak protesta. Petrović otkriva da je to čak i blaža varijanta onoga što je moglo da se desi.
"Momci su još u 60. minutu hteli da napuste teren, ali sam tada uz dozvolu sudije ušao i odgovorio ih od toga, jer bismo se sigurno susreli sa drakonskom kaznom. Ovo što su u nadoknadi uradili je bio njihov odgovor na nepravdu, jer je sve urađeno grubo, sirovo, bez pardona. Ponosan sam na njih", kaže Petrović, koji je dodao i da je njega lično publika u Vranju gađala i pogodila flašom.
"Četvrti sudija nije smeo da izađe i vidi šta se događa. Posle utakmice mi je rekao da planira da ostavi suđenje. Od 1978. sam u fudbalu i nisam se susreo sa nečim sličnim, da je ovakvo suđenje moguće u profesionalnom fudbalu meni je to nepojmljivo", zaključio je Petrović javljanje za Novosti.


tagovi

Dinamo VranjeJagodinaNikola AntićPrva liga SrbijeSrbijaVladan PetrovićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara