""
""

Ninković najavio odlazak sa Marakane? Trener Evijana me zvao da se vratim

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.05.14. | 12:42

„Na ovu temu ne razmišljam do daljnjeg. Prioritet je da sa Zvezdom podignem pehar zbog kojeg sam se vratio posle devet godina u inostranstvu“, istiće iskusni vezista

Kako i kad god da se završi sezona, čiji je finiš usporen vanrednom situacijom u državi, Crvenoj zvezdi sledi velika rekonstrukcija tima u letnjem prelaznom roku, a osim promena u napadačkoj liniji, sva je prilika da će na Marakani morati da potraže i novog organizatora igre.

Jer – Miloš Ninković (29) ističe kako postoji mogućnost da opet zaigra u francuskoj Ligi 1.
Imam otvoren poziv trenera Evijana Paskala Dupraza da se vratim u francuski klub i da ponovo sarađujemo. Proveo sam u Francuskoj lepih šest meseci, a vrata sam ostavio širom otvorena zbog učinka“, otkrio je Ninković u razgovoru za Sport, uz podsećanje da je na 17 utakmica postigao jedan gol za klub sa istoka Francuske.

Izabrane vesti

Evijan se u poslednjem kolu spasao ispadanja, pošto je savladao Sošo u gostima 3:0 i traži pojačanja za sledeću sezonu, a prema navodima Sporta, Ninkovića bi želeli da nagažuju i klubovi iz Kine. Miloš, ipak, kaže da je osvajanje titule prioritet.
Na ovu temu ne razmišljam do daljnjeg. Prioritet je da sa Zvezdom podignem pehar  zbog kojeg sam se vratio posle devet godina u inostranstvu. Pokušavao sam pored mnogobrojnih problema da doprinesem uspesima“, dodao je Ninković, koji sa Zvezdom ima ugovor na jednu plus jednu godinu.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Miloš NinkovićSuperligaSrbijaLiga 1EvropaFrancuskaEvijanFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara