""
""

Partizan u Nemačkoj: Možemo da namučimo Hanover

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.12.17. | 10:25

Da li je vreme za podvig crno-belih u Ligi šampiona?

U nedelju prvi trofej u sezoni. U utorak put za Nemačku. A večeras novi ispit za vaterpoliste Partizana. Crno-beli će od 18.30 gostovati Hanoveru u okviru petog kola Grupe A Lige šampiona i pokušati da, ako ništa drugo, odigraju iznad svojih mogućnosti.

Zasad, prvak Srbije nema ni bod u elitnom takmičenju, ali s obzirom na mladu i letos renoviranu ekipu, kao i budžet i kvalitet protivnika, to je i očekivano. Mečevi poput ovog imaju radni naslov „sticanje iskustva“.
Prošlog vikenda smo osvajanjem Kupa ispunili jedan od ciljeva u sezoni, ali vremena za slavlje i odmor nemamo. Hanover je nova obaveza. Očekuje nas duel sa ekipom čiju igru nose uglavnom stranci, među njima I dvojica Crnogoraca, bivših igrača Partizana Predrag Jokić i Aleksandar Radović, a imaju i nekoliko vrlo dobrih nemačkih igrača. Hanover igra sve bolje, posebno na svom bazenu, na kome je u prvom kolu pobedio Brešu. U Nemačku nismo došli kao turisti. Probaćemo da namučimo Hanover, možda i najbolje partije ove sezone pruižali smo u mečevima u kojima nismo bili favoriti“, predočio je Stefan Ćirić, trener crno-belih.

Izabrane vesti


tagovi

bet analizasportsko klađenjevaterpoloLiga šampiona u vaterpoluVaterpolo Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara