""
""

Prestrojavanje u Humskoj: Ko bude u timu neka igra za one koji ne budu

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.02.17. | 14:33

„Borićemo se za što bolji plasman na tabeli“, rekao je Mihajlo Andrić

Šansa za brzopotezni oporavak. I za skok na treće mesto Jadranske lige. Iza Partizana je šokantna eliminacija iz FIBA Lige šampiona, a ispred prilika da protiv Zadra popravi poziciju na tabeli regionalnog takmičenja i u završnicu ligaškog dela prvenstva uđe sa trećeg mesta.

Crno-beli su trenutno stepenik iza, međutim, ukoliko savladaju Dalmatince (petak, 18 časova) prestići će Budućnost, koja je u sredu izgubila na gostovanju Olimpiji.

Izabrane vesti

Zato je sutrašnji meč od velikog značaja za ekipu Aleksandra Džikića, koji je zbog poznatih zdravstvenih problema pod upitnikom, dok sigurno neće igrati Viljem Hečer, Vanja Marinković i Miloš Koprivica.
Poznati su učesnici plej ofa, ali borba oko pozicija traje do poslednjeg kola. Naša situacija je svima poznata. I neće se promeniti za meč protiv Zadra... Ko god da bude u timu sutra, moraće da radi posao i za one koji ne mogu da igraju“, rekao je Džikić.

Parni valjak je u prvom delu sezone dobio Zadrane u gostima 76:69, a kod kuće je slavio na svakom od sedam mečeva protiv ovog rivala.
Još četiri utakmice su pred nama do početka polufinala i u svaka od njih može biti odlučujuća kada je u pitanju pozicija sa koje ćemo u plej of. Borićemo se jedni za druge, za klub, i za što bolji plasman na tabeli“, rekao je Mihajlo Andrić, krilni košarkaš crno-belih.

Uprava Partizana je rešila da časti navijače za ovaj susret. Ulaz na tribne dvorane „Aleksandar Nikolić“ je slobodan, dok će se ulaznice za parter prodavati po ceni od 500 dinara.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanMihajlo AndrićJadranska ligaAleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara