REZZIME DANA (nedelja): Noge podmetali Barsa, Atletiko, Benfika i Fener

Vreme čitanja: 4min | ned. 11.02.24. | 23:31

Pročitajte ko vam je doneo novac 11. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ŠTUTGART - MAJNC (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 3:1

Na samom kraju poluvremena Štutgart je dva puta pogađao gol gostiju, najpre preko Mitelštata, a onda Levelinga za velikih 2:0 posle 45 minuta igre. Sve je tu već tada bilo rešeno. U nastavku je Undav povisio na 3:0, a čast Majncu spasao je Ažork u 76. minutu. Mada taj pogodak neće mnogo značiti crveno-belima kada pogledaju tabelu.

Opširnije OVDE.

VEST HEM - ARSENAL (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 0:6

Gradski derbi je derbi jer tabela ništa ne znači i nikad ne znaš šta možeš da očekuješ? Možda bi trebalo da je tako, ali Arsenal je danas Vest Hemu jasno stavio do znanja da ta dva tima ne obitavaju u istom univerzumu. Jesu Čekićari opet kandidati za evropsku ekskurziju, ali Tobdžije su im mu danas samopouzdanje resetovali na nulu. Potpuno ponižavanje Vest Hema na stadionu London i surovih 6:0 kao pretnja Liverpulu i Mančester Sitiju ili kao jasna poruka - ovo više nije šampionska trka udvoje.

Opširnije OVDE.

FJORENTINA - FROZINONE (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 5:1

Fjorentina je povratila samopouzdanje! Pukla 'petarda' na Artemio Frankiju, stradao Frozinone - 5:1! Posle četiri utakmice bez pobede i samo jednog osvojenog boda, Viola je ušla s imperativom pobede u ovaj duel, što se i te kako osetilo u uvodnim minutima meča.

SPORTING - BRAGA (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 5:0

Braga ove sezone igrala i Ligu šampiona, a na proleće će sezonu nastaviti u Ligi Evrope, protiv Sportinga nije imala šta da traži. Dovoljno je samo reći – 5:0 za lisabonske Lavove! I verovali ili ne, treća uzastopna utakmica ova dva tima na stadionu Žose Alvalade koji je Sporting rešio u svoju korist identičnim rezultatom.

Opširnije OVDE.

FAJENORD - SPARTA (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 2:0

Kada se Fajenord i Sparta nađu na “De Kajpu”, to odavno ne može da nosi zvanje gradskog derbija. Jesu iz istog grada, ali odnos snaga je takav da nikakve neizvesnosti u tim mečevima nema. Kada je Sparta domaćin pa i nekako. I večeras se potvrdilo isto: Fajenord je kao domaćin rutinski došao do novog trijumfa nad gradskim rivalom.

Opširnije OVDE.

MILAN - NAPOLI (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 1:0

Deluje da je Milanova jesenja kriza predugo trajala sa aspekta borbe za titulu, ali činjenica je da su Rosoneri na vreme počeli da nižu pobede sa gledišta koje podrazumeva plasman u Ligu šampiona. Posle šest pobeda i remija iz poslednjih sedam prvenstvenih utakmica, Milan izgleda kao tim kojem samo čudo može da oduzme evropsku elitu iz ruku. Večeras, u 24. kolu Serije A, na San Siru je pao Napoli posle jednostavne, ali ubitačne saradnje Rafaela Leaa i Tea Ernandeza.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

BARSELONA - GRANADA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 3:3

Barselona je u 24. kolu Primere dobila žestoku šamarčinu, pošto su davljenici iz Granade odneli bod sa Monžuika – 3:3. Nije problem ni ta jedna loša partija, dešava se svakome. Problem su greške koje se uporno ponavljaju i osećaj da su sa njima svi pomirili kao sa nekim prirodnim stanjem.

Opširnije OVDE.

FENERBAHČE - ALANJA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:2

Kao i pre dvadesetak dana u sudaru sa Samsunom, prosuo je tim Dušana Tadića tamo gde to niko nije očekivao. Ovog puta protiv Alanje, prvog tima iznad zone ispadanja. Pa ipak, usred Istanbula samo 2:2 i rokada na čelu prvenstva Turske.

Opširnije OVDE.

GIMARAIS - BENFIKA (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 2:2

Posle sedam vezanih probeda, kiks Benfike u Primeiri. Orlovi su na kraju jedva iščupali bod na gostovanju Vitoriji Gimarais iako je domaći tim sa igračem manje igra u poslednjih pola sata utakmice. Spasonosni pogodak postigao je Artur Kabral u 90. minutu, a prethodio mu je savršen centaršut Anhela Di Marije.

SEVILJA - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 1:0

Sevilja je večeras pred svojim navijačima igrala protiv verovatnoće i zahvaljujući golu Isaka Romera iz 15. minuta srušila Atletiko Madrid. Ekipa Dijega Simeonea uprkos većem broju udaraca, većem posedu lopte i dominaciji u drugom poluvremenu nije uspela da ostane neporažena na Ramon Sančez Pishuanu.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara