REZZIME DANA (petak): Nica cepala tikete

Vreme čitanja: 3min | pet. 10.11.23. | 23:21

Pročitajte ko vam je doneo novac 10. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BILBAO - SELTA (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 4:3

Luda utakmica, potpuno luda... Dva puta je Selta vodila u Bilbau, imala 1:0 i 2:1, u 72. minutu sa bele tačke mogla i po treći put da povede, međutim Jago Aspas je promašio, a kazna stigla u osmom minutu sudijske nadoknade, kada je Aleks Berenger pokazao kolegi iz suparničkog tabora kako se puca najstroža kazna. Opširnije OVDE.

TRABZON - KONJA (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 2:1

Od dolaska Abdulaha Avdžija na klupu Tabzona, tim koji je pre dve godine osvojio šampionsku krunu, počeo je da se budi. Naslednik Nenada Bjelice, stratega kojeg je posla koštao poraz od Adane, uspeo je da od dolaska na klupu u četiri kola donese deset bodova, a tri osvojena večeras zasluga su dvostrukog strelca Paula Onuačua (2:1).Opširnije OVDE.

ĐENOVA - VERONA (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 1:0

Direktan duel Đenove i Verone predstavljao je priliku iz perspektive oba kluba da se protiv direktnog konkurenta napravi iskorak iz opasne zone, a zahvaljujući Raduu Dragušinu ceo plen je ostao na domaćem terenu (1:0). Opširnije OVDE.

Viljem Drugi - UTREHT II1 (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:1

Nastavlja Viljem da korača sigurno ka povratku u Erediviziju. Trijumfovao je protiv mladog tima Utrehta i time zadržaio liderksu poziciju u drugoj ligi Holandije. Pobednosni gol postigao je Hilterman u 77. minutu.

RED STAR MARINJAN (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:1

Francuska Crvena zvezda ubedljivo je prva u francuskoj trećoj ligi. Sada je pao jedan od slabiije plasiranih timova Marinjan, pa je Red Star prvi sa osam bodova više.

FORTUNA SITARD - HERKLES 4:1 (tip 1, kvota 1,75)

U duelu dva tima iz donjeg dela tabele domaćin je opravdao ulogu favorita i sada je deveti na tabeli Eredivizije, čime je pretako svog večerašnjeg rivala. Nekada veliki talenat hrvatskog i ecvropskog fudbala Alen Halilović pružio je odličnu partiju, pošto je pored gola zabeležio i asistenciju.

PRECRTANO

MONPELJE - NICA (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 0:0

Osmi put zaredom Nica nije primila gol u francuskoj Ligi 1, međutim ovoga puta to nije bilo dovoljno da bi četa Frančeska Fariolija došla do pobede. Uputili su gosti 15 udaraca ka golu rivala, imali nekoliko dobrih prilika, no Monpelje je uspeo da se odbrani i sruši mnoge tikete. Opširnije OVDE.

SASUOLO - SALERNITANA (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:2

Od 27. maja klub iz grada na Tirenskom moru ne zna za trijumf u najvišem rangu italijanskog fudbala, a danas ni vođstvo od 2:0 na gostovanju Sasuolu nije bilo dovoljno za tri boda. Domaćin je pojačao gas, veoma lako izjednačio i mogao da pobedi. Opširnije OVDE.

BLEKBURN - PRESTON (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 1:2

Hladan tuš doživeli su navijači na Ivud Parku ove večeri. U 90. minutu pobednosni gol za Preston dao je Lijam Lindzi i tako popeo goste ne četvru poziciju Čempionšipa, poziciji koja vodi u plej-of za plasman u Premijer ligu. S druge strane, Blekburn je sada deseti i unazadio je svoje šanse za povratak u Premijer ligu.

SION - VADUC (tip 1. kvota 1,55) - rezultat 3:3

Spektakularan meč odigran je u okviru 14. kola švajcarske druge lige. Imao je Vaduc i vođstvo od 3:1, ali je Sion izjednačio, izborio bod i prvi je na tabeli ispred Lozane.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara