""
""

REZZIME TIPOVANJA (petak): Irci savršeni... Al

Vreme čitanja: 3min | pet. 28.06.13. | 23:20

Pogledajte ko vam je 26. juna doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinara portala MOZZART Sport tog dana.

ZAOKRUŽENO

Izabrane vesti

ŠELBURN – SLAJGO (tip 2, kvota 1,45)rezultat 0:2 (0:0)

Prvenstvo Irske ušlo je u drugu polovinu i situacija na tabeli se iskristalisala, a tri tima su se izdvojila u borbi za titulu. Prošlogodišnji prvak Slajgo je morao da trijumfuje na gostovanju fenjerašu Šelburnu kako bi se zadržao na dohvatnoj distanci u odnosu na vodeći Sent Patrik. Nije bilo lako, niti je napunjena mreža tima koji je u 18 kola skupio svega devet bodova, ali je šampion sa dva gola u drugom poluvremenu upisao neophodna tri boda. Slajgo sada ima dve vezane pobede posle niza od četiri uzastopna meča bez pobede, zbog i zaostaju četiri boda u odnosu na lidera prvenstva.

DROGEDA – ŠAMROK (tip 2, kvota 1,80)rezultat 0:3 (0:0)

Nama dobro poznati Šamrok nalazi se u odličnoj formi. Najtrofejniji irski klub došao je u Drogedi neporažen na poslednjih sedam utakmica utakmica i sa tri uzastopne pobede. Forma domaćina je potpuno suprotna, četiri poraza jednim golom razlik za redom. Niste imali dilemu da li treba pratiti trend i isplatilo vam se. Tri gola u pet minuta sredinom drugog poluvremena i pobednički niz Šamroka je nastavljen. Neće to biti dovoljno da se nadoknadi zaostatak iz prvog dela prvenstva i dođe do 18. titule, ali je uvek lepo kada bez mnogo cimanja dođe dvojčica sa finom kvotom.

FLIPKENS – DOLONC (tip 1 bezh, kvota 1,40)rezultat 6:4, 6:2

Verovali ste da je iznenađujuća pobeda Vesne Dolonc u prošlom kolu više plod  neverovatnog pada u igri Jelene Janković nego garant za dobar rezultat u nastavku turnira. Pogotovo zato što je sledeća protivnica bila Belgijanka Kirsten Flipkens koja se odlično snalazi na travnatoj podlozi. Tako je i bilo, kao i Bojanu Jovanovski u prošlom kolu, Flipkens je rutinski preslišala još jednu srpsku teniserku, poslednju preostalu na ovogodišnjem Vimbldonu.

PRECRTANO

SALTIL – LONGFORD (tip 2, kvota 1,35)rezultat 1:1 (0:0)

Izgledalo je da Irci večeras ne greše i da će lider druge lige i pored velikih muka slaviti na gostovanju poslednejplasiranom timu, ali Longford nije izdržao do kraja. Najveći kandidat za povratak u elitni rang poveo je sredinom drugog poluvremena iako je od početka tog perioda igre imao igrača manje. Međutim, u poslednjem minutu fudbaleri Saltila došli su do izjednačenja i izbili vam siguricu iz džepa, a Longford vratili u neizvesnu trku za prvo mesto.

Osim Longforda, danas ste imali sreće sa malim kvotama. Košarkašice Španije bez problema su savladale naše devojke 88:69 (kvota 1,20), Sent Patrik – Brej 2:0 (tip 1, kvota 1,30), Deri – Bohemijans 2:1 (tip 1, kvota 1,35)

 

 


tagovi

Evropameđunarodni fudbalRezime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara