""
""

Rukavina: Ako dobijemo Vels naše šanse veće od 50 odsto

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.03.17. | 20:56

„Stvarno ne znam šta bi bilo da je Gruzija povela sa 2:0“, rekao je desni spoljni reprezenatcije Srbije

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Tbilisija)

Izabrane vesti

Pobeda koja vredi više od tri boda. Prvo, jer je ostvarena u gostima. A drugo, jer smo opet pokazali soposobnost da se vratimo u meč posle vođstva rivala.

Otuda je i te kako razumljivo zadovoljstvo u svlačionici naše reprezentacije posle preokreta u Tbilisiju.
Bitna pobeda“, pričao je Antonio Rukavina neposredno po okončanju gostovanja u Gruziji. „Pričali smo i pre utakmice da bi pobeda nam otvorila vrata Rusije, a sad mislim da ako pobedimo i Vels da su nam šanse veće od 50 odsto. Prvo poluvreme nije bilo dobro, pa moramo da budemo zadovoljni. Posle ni sam ne znam koliko vremena imamo sve u svojim rukama“.

A kad je početak, koji fudbaler Viljareala sam pominje logično je zapitati se zbog čega je bio loš?
Ne znam. Desilo nam se i protiv Moldavije u prvih 15 minuta, samo smo sad primili gol. Imali smo i malo sreće da nismo i drugi, jer stvarno ne znam šta bi bilo da je Gruzija povela sa 2:0“.

Niko u reprezentaciji ne zamera Aleksandru Kolarovu na „kratkoj“ povratnoj lopti za golmana, ali je jasno da je to bila nesmotrena reakcija. Ne jedina na meču. A ni u kvalifikacijama. Srećom, većina njih  nije kažnjena.
Jedan gol danas smo primili na grešku. Sad, iz glave, ne mogu da se setim ni da li smo u ovim kvalifikacijama uopšte primili neki gol iz izgrađene akcije“, rekao je Antonio Rukavina.

Piše: Dejan Stanković

(FOTO: Star sport)


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija Srbijemeđunarodni fudbalAntonio Rukavina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara