""
""

Ruska Lokomotiva napada Berlin! Singlton i Dilejni razneli Barsu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.04.16. | 20:40

Timu iz Krasnodara ovo će biti prvo učešće na Fajnal foru, gde je u polufinalu čeka CSKA

Hrabra Lokomotiva Kubanj poslednji je učesnik Fajnal fora Evrolige u Berlinu. Ruski klub u Krasnodaru je savladao Barselonu sa 81:67 i četvrtfinalnu seriju plej-ofa rešio u svoju korist sa 3:2.

Izabrane vesti

Ovo je Lokomotivi prvo učešće na završnom turniru elitnog evropskog takmičenja, a u polufinalu će igrati protiv zemljaka iz moskovskog CSKA.

Veći deo utakmice ekipa Jorgosa Barcokasa odigrala je na zaista vrhunskom nivou. Samo u trećoj deonici Barselona je bila bolja, ali je u poslednjem kvartalu fantastični Kris Singlton zakopao sve nade gostiju.

Američki košarkaš ubacio je čak 10 poena u tim trenucima, koristio je svaki delić slobodnog prostora i na kraju trasirao put ka trijumfu.

Singlton je utakmicu završio sa 16 poena, Malkom Dilejni dao je 17, a tri manje ubacio je Rajan Brokof. Stratos Perpergolu je sa 13 poena bio najbolji strelac Barselone, a Huan Karlos Navaro upisao je 12 poena.

Lokomotiva je u prvom delu utakmice odigrala, pa može se reći, poluvreme iz snova. Igrala je ruska ekipa tačno onako kako je trener Barcokas zamislio.

Zategli su domaći u odbrani, zatvorili sve prilaze košu i primorali Barselonu da šutira iz teških pozicija, ishitreno i  nerezonski.

Sa druge strane, u napadu je osovina Dilejni-Rendolf-Brokof bez milosti zatrpavala koš Barselone iz svih mogućih situacija, a da su hteli, u tim trenucima bi verovatno i frižider uspeli da uguraju u koš.

Malo zahvaljujući sreći, a mnogo više trenerskom znanju Barcokasa, stigla do dvocifrene prednosti.

Ipak, bilo je za očekivati da Barselona nađe neku vrstu odgovora u nastavku utakmice. To se i desilo pošto je u trećoj četvrtini španski klub preko Navara i Perperoglua napravio preokret i došao do pet poena viška.

 

 

(FOTO: Starsport)


tagovi

Stratos PerperogluŠpanijaRusijaMalkom DilejniJorgos BarcokasHuan Karlos NavaroEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara