""
""

SASTAVI: Partizan - Olimpijakos

Vreme čitanja: 3min | uto. 25.07.17. | 16:29

Pratite uživo prenos na portalu MOZZART Sport

Dvomeč koji jesen u Evropi znači. Bolji iz utakmica Partizan – Olimpijakos početkom avgusta će moći da nakrivi šešir jer će, šta god da uradi u baražu za Ligu šampiona, osigurati još najmanje osam utakmica u organizaciji UEFA, grupnu fazu jednog od njena dva prestižna takmičenja i zaraditi 6.180.000 evra, što je samo po sebi dovoljno da sezona, u njenom začetku, bude uspešna.

Zato je pred crno-belima veliki izazov. Prekoputa njih stoji najuspešniji grčki tim, sa iskustvom igranja grupne faze Lige šampiona, ali s novim trenerom i potpuno renoviranom ekipom. Stigao je Besnik Hasi, angažovano osam novih igrača, plaćenih zbirno 8.500.000 evra, što Atinjanima nameće pritisak da uložena sredstava opravdaju već u trećem kvalifikacionom kolu. A  meč u Humskoj (20.45, RTS 1, Arenasport 1) biće im premijerni takmičarski ovog leta. Tokom pripremne faze imali su šest kontrolnih susreta, zabeležili dve pobede, triput odigrali nerešeno i upisali jedan poraz, uz ukupnu gol-razliku 12:3.

Izabrane vesti

Što se tiče praćenja utakmice iz kladilačkog ugla, Kladionica MOZZART spremila je više nego interesantnu ponudu. Pogledajte o čemu je reč...

MOZZART kvote 6408 --->>> Partizan - Olimpijakos 1 (2,95), X (3,00), 2 (2,55)
SPECIJAL (Partizan – Olimpijakos): Leonardo daje gol i Partizan pobeđuje – kvota 4,50!
PATRIOTSKI TIKET(I): Dva keca množe ulog sa osam, a šta mislite o duplim šansama?!

Kad su u pitanju zvanični susreti, Pirejci su minulu sezonu okončali sa tri pobede bez primljenog gola (5:0, 1:0, 2:0), međutim, onda su usledile promene i nezahvalno je na osnovu pripremnog pedioda suditi o snazi ovog tima.

Utakmica od 6.180.000 evra

Slično važi i za crno-bele, takođe imaju novog trenera, ali i tri zvanična meča iza sebe na kojima su mogli da „uhvate“ ritam. Izdanja protiv Budućnosti bila su bleda (izuzev drugog poluvremena beogradskog duela), Mačva je pregažena na startu novog prvenstva (6:1), golmani crno-belih (Stevanović i Kljajić) nisu primili gol iz igre na minulih pet zvaničnih susreta i sve to daje Grobarima nadu da njihov tim može dalje.

Pogotovo što je Partizan u seriji od 40 utakmica bez poraza, što je na svom terenu vezao 17 trijumfa i što se uzda u tandem Đurđević – Leonardo. Osim ukoliko se Brazilcu ne „jave“ ponovo neke bubice u glavi.

Kad je reč o očekivanjima iz tabora crno-belih možete ih pronaći ovde...

--->>> Partizan – tim za Olimpijakos: Đukić udara jako!
--->>> Leo se izvinio što je pravio probleme! Ima li mesta za trozubac sa Đurđevićem i Tavambom?
--->>> Obećavam, izbacićemo ih!
--->>> Đurđević: Ako uđemo kao protiv Mačve...

Formacijski, Partizanov tim bi trebalo da izgleda ovako...

Što se tiče tradicije, ovo je prvi put u istoriji da se Partizan i Olimpijakos sastaju u evropskim kupovima (imaju pet prijateljskih utakmica, tri pobede Srba i dva remija). Crno-beli su dosad igrali protiv dva grčka tima (Egaleo 4:0, Asteras 0:2, 1:1), dok su se Pirejci u sezoni 1989/1990, u okviru UEFA kupa, sastali sa Radom (2:0, 1:2), u čijem je sastavu – gle zanimljivosti – bio baš Miroslav Đukić.

Sve što bi trebalo da znate o trenutnom stanju u Olimpijakosu nalazi se ovde:

--->>> Hasi, gospodski, na srpskom: Za ovakve utakmice se živi!
--->>> Olimpijakos sa jednim špicem, Vuković jedina dilema, Emenike nespreman
--->>> Darko Kovačević: Dobiće Olimpijakos, idealno bi bilo - bez primljenog gola
--->>> Olimpijakosovi navijači ipak u Beogradu! I zvezdaši došli do karata

Olimpijakosovih 11 će da budu raspoređeni na sledeći način...

Otkako se igra ovaj sistem kvalifikacija za Ligu šampiona, klub iz Humske 1 je osam puta bio učesnik treće rude, ali ju je prošao samo dvaput. Olimpijakos je u poslednjih deset sezona čak sedam puta igrao grupnu fazu Lige šampiona, ali prošlog leta, baš na ovoj stepenici, zaustavio ga je Hapoel iz Ber Ševe.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

uzivo prenosiuživoSastaviLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara